Categories: Смартфони

Можливості подвійної камери Xiaomi Mi MIX 2S приємно дивують

Share

Смартфон Samsung Galaxy S9 здатний записувати уповільнене в 16 разів відео з роздільною здатністю HD, а Sony Xperia XZ2 є єдиним в світі мобільним пристроєм, якому під силу знімати відеоролики в роздільній здатності 4K з підтримкою динамічного освітлення HDR. Як стало відомо сьогодні від вкрай надійного джерела, яке можна вважати офіційним, можливості камери смартфона Xiaomi Mi MIX 2S виявляться приблизно на такому ж рівні, що для будь-якого китайського телефону зараз величезна рідкість.

Розробникам з форуму XDA Developers в коді APK-файлу камери MIUI Camera для смартфонів вдалося виявити ряд вкрай цікавих подробиць про те, на що здатна камера Xiaomi Mi MIX 2S. Зокрема, вона дійсно є подвійною, а один з сенсорів дозволяє використовувати 2-кратний оптичний зум без втрати якості і робити фотографії в портретному режимі, тобто з ефектом розмиття заднього фону.

Спеціально для Xiaomi Mi MIX 2S розробники створили спеціальну систему придушення шумів під назвою MFNR. Вона використовує машинне навчання, яке робить відразу два знімки – кольоровий і чорно-білий, а потім накладає один на інший, автоматично налаштовуючи контрастність, яскравість і інші аспекти. Завдяки цьому телефон здатний робити дуже вражаючі фотографії в умовах недостатнього освітлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi MIX 2S гарантовано, за даними в MIUI Camera, може записувати відео з роздільною здатністю Full HD зі швидкістю до 120 кадрів в секунду, а якщо вибрати HD, то вийде домогтися уповільнення, при якому за одну секунду телефон буде робити відразу 240 кадрів. Раніше повідомлялося, що мобільний пристрій топового рівня зможе записувати 4K-відео з частотою оновлення 60fps, на що зараз здатні лише деякі смартфони, в тому числі Apple iPhone X.

Уже відомо, що телефон Xiaomi Mi MIX 2S отримає дві 16 Мп основних камери – Sony IMX363. В іншому, новинка зможе похвалитися 6,01-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), топовим 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті, графікою Adreno 630 і акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки не давніша Quick Charge 3.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024