Вибираємо кнопковий телефон із інтернетом: топ-5 моделей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 5 хв.

Кнопочників з підтримкою 3G і 4G (LTE) не так багато, але вони все ж таки є. І якщо вам чомусь хочеться мати телефон з кнопками, але при цьому серфити в інтернеті і спілкуватися в WhatsApp, то зверніть увагу на ці моделі.

Реклама

Alcatel 3080G

Alcatel 3080G – кнопковий телефон з інтернетом та камерою. Він підтримує 4G, тому інтернет-з’єднання обіцяє бути швидким. Слот для сімки один (під nanoSIM), також є місце для картки пам’яті. Камера проста – з роздільною здатністю всього 0.3 Мп.

Користувачі відзначають, що телефон має відмінний звук: причому стерео, з двох динаміків. Шрифт на кнопках не великий, але самі клавіші мають підсвічування – вона напевно знадобиться людям похилого віку.

Як і у багатьох кнопкових моделей, тут також є ліхтарик та FM-радіо – для його роботи треба підключити дротові навушники, щоб вони грали роль антени.

Nobby 230

Nobby 230 – кнопковий телефон з інтернетом та Ватсапом, причому месенджер відразу встановлений. Об’єм вбудованої пам’яті складає 512 Мбайт, так що місця вистачить для безлічі гіфок, листівок та фотографій для розсилок у WhatsApp.

Модель може виступати як роутер – це зручно, якщо треба роздати інтернет на інші пристрої, наприклад, на дачі або в поїздці. Пристрій підтримує дві сім-карти, так що одну можна виділити під вигідний тариф з інтернетом, а іншу – для дзвінків. Стандарт зв’язку – 3G. Також підтримуються навігаційні системи A-GPS та GPS.

Телефон оснащений батареєю 2000 мАг. Судячи з відгуків, за активного використання інтернету він пропрацює без підзарядки близько трьох днів. Це більше, ніж смартфони, але менше, ніж можуть витягнути класичні кнопочники.

Апарат оснащений екраном з діагоналлю 2.40″ та роздільною здатністю 320×240 пікселів. Є одна тилова камера 0.3 Мп – підійде для фото кольорів, їжі, оголошень та інших простих сюжетів.

У моделі є 3.5 мм роз’єм для дротової гарнітури. Її також можна використовувати як антену для вбудованого радіо.

AGM M6 Black

До рейтингу кнопкових телефонів з інтернетом ми включили незвичайну модель AGM M6 Black. Вона підтримує не тільки 3G, а й 4G, так що підійде для швидкого пошуку інформації в інтернеті та спілкування у Вацапі. Наявність 2 слоти для сімок: можна вибрати різних операторів, щоб точно залишатися на зв’язку.

Це захищений телефон, який не боїться води та пилу. Він витримає занурення і навіть потужні струмені води високої температури (стандарти захисту – IP68/IP69K). Такий апарат можна використовувати навіть на виробництві та галузях, де використовується промивання під високим тиском.

Також модель не боїться падінь з висоти до 2 метрів – про це свідчить сертифікат захисту у військових стандартах MIL-STD-810H.

Ще один плюс пристрою – гучний динамік потужністю 3.5 Вт, грати якого займає майже половину спинки. Через нього можна слухати радіо або завантажені треки – для них та інших файлів передбачено 128 Мбайт вбудованої пам’яті та слот для картки об’ємом до 128 Гбайт.

Навколо динаміка є кільце з різнобарвним підсвічуванням, яке змінює колір у такт музиці або в залежності від подій (наприклад, при вхідному дзвінку).

Коштує AGM M6 Black дорожче за інші кнопочники з інтернетом – близько 4099 грн.

Nokia 6300 4G

Вже за назвою телефону Nokia стає ясно, що він підтримує актуальний стандарт зв’язку 4G. Зовні модель схожа на флагмани нульових років, а за характеристиками можна порівняти з бюджетними смартфонами. На телефоні можна використовувати WhatsApp та YouTube, а також шукати інформацію у браузері та за допомогою Асистента Google. Гаджет також замінить роутер та допоможе роздати Wi-Fi на інші пристрої. За продуктивність відповідає чотириядерний процесор Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909.

Модель оснащена подвійним слотом для нано-сімок і камерою з роздільною здатністю 0.3 Мп. Також є вихід для навушників mini jack 3.5 mm, підтримка систем навігації (A-GPS, ГЛОНАСС, GPS) та слот для картки пам’яті. Втім, вбудованої пам’яті теж чимало: 4 Гбайт для кнопочника – це дуже добре.

Знімна батарея ємністю 1500 мАг забезпечить до 528 годин роботи в режимі очікування. Щоправда, при використанні інтернету заражати апарат доведеться щодня – як і смартфони.

Серед мінусів користувачі відзначають, що телефон іноді “тупить” під час роботи з програмами, які потребують доступу до інтернету. Можливо, справа в невеликому обсязі оперативної пам’яті (всього 0.5 Гбайт), тому ми не радимо відкривати на Nokia 6300 4G відразу багато додатків.

BQ 2800L Art 4G

BQ 2800L Art 4G має не високу у оцінку, але й коштує менше 1500 грн – це хороша ціна на кнопочник з 4G. Модель працює з двома nano-SIM, має роз’єм для навушників, FM-радіо, камеру та слот для microSD об’ємом до 32 Гбайт.

Серед мінусів користувачі відзначають, що телефон іноді “тупить” під час роботи з програмами, які потребують доступу до інтернету. Можливо, справа в невеликому обсязі оперативної пам’яті (всього 0.5 Гбайт), тому ми не радимо відкривати на Nokia 6300 4G відразу багато додатків.

BQ 2800L Art 4G

BQ 2800L Art 4G має не високу оцінку, але й коштує менше 1500 грн – це хороша ціна на кнопочник з 4G. Модель працює з двома nano-SIM, має роз’єм для навушників, FM-радіо, камеру та слот для microSD об’ємом до 32 Гбайт.

Вибираємо кнопковий телефон із інтернетом: топ-5 моделей

Телефон отримав кольоровий екран з діагоналлю 2.8 дюймів та зручні кнопки з великими цифрами та літерами. Користувачі зазначають, що апарат зручно користуватиметься пенсіонерам.

Також є яскравий ліхтарик і гучний динамік. Але особливо відзначимо порт для заряджання – тут це поширений USB-C. Якщо ви плануєте використовувати телефон як другий, то зможете заряджати його тим самим ЗУ, що більшість Android-смартфонів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ