Так може виглядати найкращий складаний смартфон 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Стів “OnLeaks” Хеммерстоффер поділився високоякісними рендерами майбутнього складного смартфона Google Pixel Fold. Нові зображення розкривають деякі цікаві особливості девайсу, про які не було відомо раніше.

За даними інсайдера, перший доладний Pixel буде більше схожий на Oppo Find N, ніж на Samsung Galaxy Z Fold. Гаджет отримає 5,79-дюймовий зовнішній дисплей з вирізом під селфі-камеру по центру та 7,69-дюймовий гнучкий екран Samsung UTG із фронталкою у правій частині.

Крім того, джерело розкрило габарити пристрою — вони становитимуть 158,7×139,7×5,7 мм у розкритому вигляді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з зображень, блок камер на задній панелі буде таким же, як у Pixel 7 Pro, а сканер відбитків пальців буде вбудований в кнопку живлення на правій бічній грані.

За чутками, Pixel Fold отримає чіп Google Tensor G2, 12 ГБ оперативної пам’яті, Android 13 із коробки та цінник у $1799. Імовірно, компанія представить його на заході I/O 2023 у травні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.