Глава Xiaomi показав «преміальну» версію 13 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за демонстрацією дизайну нових флагманських смартфонів засновник та голова компанії Xiaomi Лей Цзюнь показав спеціальну версію моделі 13 Pro – Wilderness Green Supreme Package. Вона включає відразу три пристрої та ексклюзивні аксесуари.

При покупці Xiaomi 13 Pro Wilderness Green Supreme Package користувач отримає не тільки новий флагманський смартфон у модифікації 12+512 ГБ, але й TWS-навушники Buds 4, а також смарт-годинник Watch S2. Усі вони будуть виконані у однаковому зеленому кольорі. Крім того, ця версія смартфона оснащуватиметься керамічною тильною кришкою. У комплекті також поставлятиметься ексклюзивний захисний чохол та ремінець до нього.

Відомо, що ця версія буде випущена обмеженим тиражем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявною інформацією, Xiaomi 13 Pro отримає 6,73-дюймовий вигнутий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2, до 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X, накопичувач UFS 4.0 до 51 камеру з дюймовим сенсором Sony IMX989 та акумулятор ємністю 4820 мАг з підтримкою 120-ватної зарядки. Звичайний Xiaomi 13 буде виконаний у «плоському» дизайні і буде помітно компактнішим за Pro-версію.

Презентація новинок Xiaomi запланована на 11 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.