Названі найкращі смартфони 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці з Gizchina назвали п’ять найкращих смартфонів цього року. У списку є китайські та інші моделі.

На першому місці розташовується смартфон американської технологічної корпорації Google Pixel 7 Pro , який вийшов продуктивнішим, ніж його попередники. Апарат порадував численних споживачів чудовою якістю зображень з камери, оригінальним дизайном та чудовою підтримкою програмного забезпечення з боку компанії.

На другій позиції розташовується iPhone 14 Pro Max . Серед плюсів смартфона експерти виділили особливості камери. Вони оцінили відеозйомку в 4K-дозвіл при 60 кадрах в секунду з задньої та фронтальної панелі. Мобільний гаджет «яблучного» виробника продемонстрував високу працездатність та гарний рівень автономності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ТОП-3 замикає смартфон південнокорейської компанії Samsung Galaxy S22 Ultra . Він примітний наявністю симпатичного дизайну, ексклюзивного набору камер та функцією підтримки впровадженого стілусу S-Pen. Слідом у складеному фахівцями рейтингу йде девайс китайської марки Xiaomi 12S Ultra з флагманською продуктивністю, самобутнім оформленням і відмінними якістю камерами, над розробкою яких працювали разом із співробітниками фірми з КНР інженери Leica.

На останній позиції списку знаходиться ще один смартфон технологічного бренду з Піднебесної – OnePlus 10 Pro з інноваційним екраном LTPO з роздільною здатністю QHD+, каліброваним HasselBlad і процесором Snapdragon 8 Gen 1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.