Смартфони

Топ-5 смартфонів які вийдуть до кінця місяця

Share

Очікується, що кількість запусків смартфонів у найближчому місяці буде занадто великою. Це пов’язано з тим, що деякі з гучних запусків, запланованих на попередні дати, були відкладені. Тому ми можемо чекати на них буквально з дня на день. І якщо ви прочитаєте цю статтю не відразу після її виходу, вони можуть бути представлені. Загалом найближчими днями заходи можуть провести 5 брендів. Три з них пройдуть у Китаї, а решта — на світових ринках. Серед компаній, які представлять нові телефони, будуть Xiaomi, iQOO, Huawei, Tecno та Realme. Давайте подивимося на всі телефони, чекати на які залишилося зовсім недовго.

Tecno Phantom X2 – потужний недорогий телефон

Запуск Tecno Phantom X2 заплановано на 7 грудня. Прес-конференція відбудеться у Дубаї. Завдяки витіканням та офіційним тизерам ми багато знаємо про наступника оригінального Phantom X. Його основними особливостями стануть чіпсет MediaTek Dimensity 9000 та 6,8-дюймовий вигнутий дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю FHD+ 120 Гц.

Інші очікувані функції включають 64 Мп систему з трьома камерами, 32 Мп селфі-камеру, Android 12 та акумулятор ємністю 5100 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme 10 Pro – нові Ріалмі

Серія Realme 10 Pro має вийти на світові ринки 8 грудня . Ці телефони вже офіційно представлені у Китаї, тому ми знаємо про них усі.

Realme 10 Pro Plus поставляється з 6,7-дюймовим вигнутим AMOLED-дисплеєм FHD+ з частотою 120 Гц, чіпом MediaTek Dimensity 1080, 108 Мп основною камерою , 16 Мп селфі-камерою, Android 13, батареєю ємністю 500 67 Вт.

Realme 10 Pro поставляється з 6,72-дюймовим РК-екраном FHD+ 120 Гц, процесором Qualcomm Snapdragon 695, основною камерою на 108 Мп, селфі-камерою 16 Мп, Android 13, батареєю ємністю 5000 мАг і підтримує.

Xiaomi 13 – коли вийде Xiaomi 13

Серія Xiaomi 13 мала вийти ще 1 грудня , але вона була відкладена. Хоча компанія ще не оголосила нову дату запуску, є всі підстави вважати, що чекати лишилося буквально кілька днів. Якщо це не так, тоді орієнтуємося вже на початок наступного року.

Згідно з тизерами та витоками, лінійка складається з двох моделей, а саме Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro, Обидві матимуть схожий дизайн, проте базова версія буде меншою і матиме плоский дисплей замість вигнутої панелі, як у Pro-версії.

Дует працюватиме на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Вони будуть оснащені системою із трьома камерами на базі Leica. Датчики будуть різними, але у них буде три найпотрібніші об’єктиви — надширик, ширик і телевізор.

Обидві моделі будуть захищені від пилу та води за стандартом IP68. Вони підтримуватимуть провідну зарядку потужністю 67 Вт (стандартна)/120 Вт (Pro), бездротову зарядку потужністю 50 Вт та реверсивну бездротову зарядку потужністю 10 Вт.

iQOO 11 — смартфон із найшвидшою зарядкою

Запуск серій iQOO 11 та iQOO Neo 7 SE мав відбутися 2 грудня. Але, на жаль, захід було відкладено, а нову дату запуску ще не оголошено. Пристрої, швидше за все, також дебютують найближчими днями.

Згідно з офіційними тизерами та витоками, сімейство iQOO 11 складатиметься з iQOO 11 та iQOO 11 Pro, вони будуть виглядати однаково, але з однією істотною відмінністю. Професійна модель матиме вигнутий дисплей замість плоского, як у звичайної моделі.

Кажуть, що варіант Pro оснащений 6,78-дюймовим вигнутим AMOLED-дисплеєм Samsung E6 з роздільною здатністю QHD+ 120 Гц, чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ультразвуковим датчиком відбитків пальців, 50 Мп основною камерою Sony IMX866, батареєю зарядки потужністю 200 Вт та багатьом іншим.

iQOO Neo 7 SE, як очікується, буде оснащений 6,78-дюймовим дисплеєм FHD+ AMOLED, процесором MediaTek Dimensity 8200, 64 Мп основною камерою, Android 13, батареєю ємністю 5000 мАч, підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 120 Вт.

Huawei Enjoy 50z – ще один відкладений телефон

Huawei запланувала прес-конференцію у Китаї на 2 грудня. Цей захід було відкладено, як і два озвучені раніше. Компанія ще не оголосила про нову дату, але, швидше за все, захід також відбудеться найближчими днями.

Компанія підтвердила, що представить на цьому заході два телефони, а саме Huawei Enjoy 50z та Huawei Nova 10 SE. Обидва вони вже офіційно представлені на світових ринках . Тому локальний захід цікавить нас не дуже сам по собі, але такі запуски часто впливають на доступність і ціну пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Українцям розповіли про ризики використання громадського Wi-Fi

    Провідний експерт нашого сайту Митник Михайло попередив про ризики, пов'язані з використанням незахищених громадських точок…

    30.04.2024

    Epic Games анонсувала повернення Fortnite на iOS та iPadOS

    Євросоюз повідомив про те, що скоро на iPadOS теж будуть доступні сторонні магазини програм, як…

    30.04.2024

    У Дубаї будують найвищий у світі хмарочос (фото)

    В ОАЕ вже є найвища будівля у світі Бурдж-Халіфа, проте вона є комерційною, а не…

    30.04.2024

    Буде по-новому з 1 червня: користувачам Ощадбанку озвучили важливу новину

    Тим, хто має рахунки та карти Ощадбанку, розповіли, що зміниться з 1 червня. Насамперед збільшиться…

    30.04.2024

    Топ-5 помилок, які повільно вбивають смартфон

    Кожен власник мобільного телефону хоче, щоб пристрій прослужив якнайдовше. Насправді смартфон може вийти з ладу…

    30.04.2024

    Nothing Phone (2a) вийшов у новому незвичайному кольорі, але купити його дуже складно

    Стартап Nothing тільки минулого місяця представив бюджетний смартфон Nothing Phone (2a), а вже зараз анонсував…

    30.04.2024