ТОП-3 найкращих бюджетних смартфонів від популярних виробників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернет магазинах можна знайти багато недорогих смартфонів, проте багато хто з них випускається маловідомими виробниками, що не викликає довіри у покупців. Нижче описано трійку якісних моделей мобільних пристроїв, що були зроблені відомими та авторитетними брендами.

Samsung Galaxy A04e

Недорогий апарат, продаж якого стартував у листопаді 2022 року. Ця модель доступна для придбання у трьох колірних рішеннях корпусу, а саме:

  1. У чорному.
  2. У мідному.
  3. У синьому.

Пристрій має обмежений функціонал, тому датчик для зчитування відбитків пальців тут відсутня, що настільки низьким цінником моделі. Екран телефону виготовлений за PLS TFT технологією. Його роздільна здатність досягає 720 на 1600 пікселів при діагоналі в 6.5 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як процесор виробник інтегрував чіпсет MediaTek Helio G35 від китайського виробника, який може працювати на максимальній частоті 2.3 ГГц. Такий рівень потужності є цілком прийнятним.

Внутрішня пам’ять може мати 32 ГБ, 64 ГБ або 128 ГБ. Варіантів з обсягом оперативної пам’яті лише два – 3 або 4 гігабайти. Є підтримка карток пам’яті формату microSD ємністю не вище 1024 гігабайт. Місткість батареї телефону дорівнює 5000 мАг.

Заряджається пристрій до 100% протягом 2 годин 5 хвилин від зарядного пристрою на 10 Вт.

Oppo A17

Модель випускається у трьох кольорах:

  1. Помаранчевий.
  2. Синій.
  3. Чорної.

Конструкція корпусу отримала водонепроникність ступеня IPX4. Сканер відбитка пальців є, він убудований у клавішу живлення. Процесором мобільного пристрою став чіпсет MediaTek Helio G35, що може працювати з частотою трохи більше 2300 МГц.

Гаджет продається тільки в одній конфігурації, що має 4 гігабайти ОЗП та 64 гігабайти ПЗУ. Пристрій підтримує картки пам’яті ємністю до 256 ГБ. Телефон також забезпечили непоганою батареєю на 5000 мАг, у комплекті до якої йде блок живлення для заряджання на 10 Вт.

Xiaomi Redmi A1

Цей телефон вийшов у вересні 2022 року і встиг стати одним з найбільш продаваних у бюджетному сегменті. Купити його можна у трійці дизайнерських рішень:

  1. Зелений.
  2. Чорної.
  3. Синій.

Конфігурація цього смартфона також одна, вона включає 32 гігабайти внутрішньої пам’яті і 2 гігабайти оперативної пам’яті. Сканера відбитка пальців не має пристрою. У ролі процесора тут використовують 4-ядерний бюджетний чіпсет марки MediaTek Helio A22, що може функціонувати на частоті до 2000 МГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.