Ось чому варто дочекатися iPhone 15 Ultra замість покупки iPhone 14 Pro Max

Через проблеми на найбільшому заводі-партнері Apple Foxconn в Китаї в найближчі пару місяців Pro-моделі iPhone, швидше за все, виявляться в дефіциті. Він цілком може торкнутися і Росії, оскільки продавці купують смартфони з-за кордону, і запаси здатні незабаром виснажитися. Особливо через майбутні свята.

Оскільки купити iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max найближчим часом може бути не так просто, як раніше, у MacRumors зібрав кілька причин зовсім його не брати, а натомість дочекатися наступної моделі – iPhone 15 Pro Max (або Ultra).

  • USB-С . Багато інсайдів підтверджують, що Pro-моделі iPhone 15 отримають новий порт замість Lightning. Він набагато зручніший і універсальніший; Очевидно, що майбутнє iPhone пов’язане саме з USB-С.
  • SoC Apple A17 . За чутками, цей чіп буде впроваджено лише в Pro-версії iPhone 15. Він традиційно буде більш продуктивним та енергоефективним, ніж A16 у iPhone 14 Pro.
  • Перископ . Декілька інсайдів з великою впевненістю повідомляють, що в iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra з’явиться перископний об’єктив. З цим нововведенням смартфон запропонує 10-оптичний зум проти 3х в поточних моделях.
  • Нові кнопки . Ми неодноразово чули, що у iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra фізичні кнопки будуть замінені на сенсорні майданчики з тактильною віддачею.
  • Новий корпус . Нещодавно з’явилися витоки, що демонструють абсолютно нову форму корпусу в стилі актуальних MacBook Pro: задній край буде закруглений, щоб зручніше лежати в долоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.