Categories: Смартфони

Apple зупинила виробництво iPhone через серйозні порушення

Share

У компанії Apple більше 10 років досвіду виробництва різних мобільних пристроїв, починаючи від смартфонів і закінчуючи комп’ютерами. Проте, навіть у неї трапляються якісь проблеми, причому найчастіше вони виникають не з її вини, а через партнерів. Сьогодні стало відомо про те, що керівництво «яблучної» корпорації наказало зупинити виробництво iPhone на великому заводі компанії Wistron в Куньшань, що в Китаї. На щастя, мова йде лише про одну модель.

Як пише тайванська газета Chinese-language Commercial Times, компанія Apple на два тижні зупинила виробництво смартфона iPhone 8 Plus на одному з великих заводів компанії Wistron. Причиною тому послужили дані, згідно з якими хитрі китайські підприємці, без відома Apple, почали використовувати водонепроникні компоненти від несертифікованого постачальника, який продає свою продукцію за нижчими цінами.

Джерело запевняє, що керівництво Wistron навіть звільнило кількох співробітників і виписано високопоставленим особам великі штрафи через відсутність повноцінного контролю. Все це було зроблено з метою повернути довіру компанії Apple. Проте, «яблучна» корпорація, судячи з усього, не змінила свого рішення, тому як виробничі потужності як і раніше зараз не працюють.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі такої інформації акції мережі заводів Wistron впали на 5% і продовжують падати зараз, тому як Apple була найбільшим партнером цієї китайської компанії зі збору електроніки. Якщо заводи Foxconn виробляють близько 80% від всіх iPhone 8 Plus, то на частку Wistron доводиться тільки 20%, проте все одно досить багато. Може йтися про кілька мільйонів мобільних пристроїв, які зійдуть з конвеєра протягом двох тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024