Порівняли швидкість зарядки найкращих смартфонів Xiaomi, Samsung та iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт YouTube-каналу TechNick з’ясував, який з топових смартфонів варто брати в 2022 році, якщо ви хочете мати максимально швидку зарядку. Для цього він порівняв Samsung S22 Ultra, Xiaomi 12S Ultra та iPhone 13 Pro Max.

Всі три флагмана – Samsung S22 Ultra, Xiaomi 12S Ultra, iPhone 13 Pro Max – мають різну ємність акумулятора і потужність зарядки, що максимально підтримується. Тому і заряджатися повністю вони з різною швидкістю.

Наприклад, Xiaomi 12S Ultra оснащений батареєю 4860 мА год і підтримує зарядку потужністю 67 Вт. Що стосується Samsung, то на ньому встановлений акумулятор в 5000 мА.год, а він може заряджатися за рахунок блоку живлення з максимальною потужністю 45 Вт. Нарешті, iPhone 13 Pro Max має батарею в 4352 мА*год і зарядку потужністю 27 Вт. Хто ж буде швидшим?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Висновок

За підсумками тестування, на третьому місці розташувався iPhone 13 Pro Max. Йому знадобився для повної зарядки з 0 до 100% – 1 година 51 хвилина. На другому рядку опинився Samsung, хоча акумулятор у нього більше, ніж у решти: до 100% він заряджався 1 годину 2 хвилини. Нарешті, швидше за інших за швидкістю зарядки був Xiaomi: йому потрібно було всього 43 хвилини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.