Який смартфон має найкращу камеру: Топ-7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон для сучасної людини давно перестав бути просто засобом зв’язку. Смартфон виступає як фотоапарата та відеокамера. Щороку випускаються все нові і нові моделі, які відповідають вимогам найвибагливіших користувачів, відмінна камера – одна з них.

Смартфон realme 8 Pro – чудовий пристрій з якісною камерою, яка робить одночасно 8 знімків, комбінуючи в одну – найякіснішу. Спеціальний алгоритм дозволяє смартфону отримувати якісні знімки у нічний час. Серед переваг апарату варто відзначити: потужну оперативну пам’ять та батарею, здатну працювати без підзарядки досить довго.

Пристрій Xiaomi Mi 10T оснащений відмінною основною камерою, яка дозволяє отримувати відмінні знімки. Камера здатна повертатися під будь-яким кутом та дарувати власнику знімки пейзажу та панорами. Інноваційні технології дозволяють записувати уповільнені відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Huawei NOVA 8 мають суперкамеру з чотирма об’єктивами. Фотографії завжди виходять яскравими та якісними, незалежно від часу доби. Алгоритм штучного інтелекту регулює різкість, створює природні портрети. Ще один плюс цього пристрою – ємна батарея, яка здатна працювати без підзарядки.

Смартфон Xiaomi Mi 11T називають не інакше як “кіномайданчик на долоні”. Пристрій оснащений потрійною камерою з технологією штучного інтелекту та фотоспалахом, який дозволяє отримувати якісні нічні знімки. Головна камера має можливість створювати відеоролики, що більше нагадують короткометражний фільм.

Представник корейської корпорації – смартфон Samsung Galaxy S21 здатний створювати чіткі фотографії, достатньо лише натиснути кнопку. Завдяки інноваційним технологіям, камера здатна знімати до 60 кадрів за секунду. Потужний процесор та оперативна пам’ять перетворюють телефон на екшн-камеру.

Компанія «Apple» вважається найкращим виробником смартфонів та створює унікальні моделі. Телефон Apple iPhone 13 оснащений потужною камерою і новими об’єктивами. Автоматичне регулювання дозволяє робити яскраві та чіткі знімки, а режим Smart HDR здатний розпізнати людину в кадрі, оптимізувати контрастність і навіть змінити тон шкіри.

Ще один флагман, створений американськими інженерами – iPone 13 Pro Max по праву вважається одним з кращих пристроїв з якісною камерою. Виробник збільшив розмір сенсорів, додали автофокус, а якість знімків у темряві помітно зросла.
Камера для смартфона – важлива деталь, яку звертають увагу при виборі пристрою. Останні роки виробники наголошують саме на цьому функції смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.