Смартфон, від якого я не можу відмовитися вже другий рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Багато хто з вас часто цікавився тим, який все ж таки у мене основний смартфон і кому я віддаю свою перевагу. Так от, у цьому пості хочу розповісти вам про смартфон від якого я не можу відмовитись вже другий рік. Постійні читачі вже здогадалися або ж з’ясували, що мова піде про OnePlus 9 Pro .
На даний момент версію на 12/256гб можна купити від 24 000 гривень, я трохи більше року тому на розпродажі купував приблизно за стільки ж. І він ці гроші відпрацьовує просто від та до. OnePlus 9 Pro оснащений дуже потужним процесором Snapdragon 888, що набирає в Антуту 825 000 балів, що і зараз дуже багато, а в 2021 було практично максимумом. Також смартфон має крутий Amoled дисплей з FullHD+ роздільною здатністю, діагоналлю 6,7 дюймів і частотою оновлення 120гц.
Камери тут на папері нічим не відрізняються від бюджетників Xiaomi. Але ж насправді втирають ніс усім їм останнім флагманам. І це не жарт, Xiaomi 12 Pro програє йому у всьому, особливо у відео. 9 Pro має основні камери на 48+50+8+2 Мпікс та фронталку на 16 Мпікс. Місткість його акумулятора 4500 mah, швидка зарядка на 65W в комплекті і модуль NFC теж є.
Не збрешу, я намагався знайти в ньому недоліки, але не вийшло. За характеристиками все більш ніж круто, ціна теж радує, лаг теж ніяких, оболонка в порядку. Подумував змінити його на One Plus 10 Pro, але суттєвої різниці не помітив, та він за всіма показниками трохи попереду, але нічого такого, щоб змусило мене змінити існуючу дев’ятку в ньому не було. Тому чекаю 11 Pro і ось тоді вже, швидше за все поміняю .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.