Що означає буква S у лінійці Samsung Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно ми з’ясували, що своєю назвою бренд Galaxy завдячує популярній марці вина. Оскільки ця інформація вам здалася цікавою, думаю, що цю тему варто продовжити та з’ясувати, що означає буква S у флагманській лінійці Samsung Galaxy!

Я думаю, що всі ви вже зрозуміли, що ця літера S у вашому Galaxy S22 або раніше моделі з’явилася не випадково. І вона означає …. Ні, не Samsung, це було б занадто банально. Samsung розкрила свою стратегію класифікації ще в 2011 році, давши пояснення по всіх наявних лінійках того періоду, з яких до 2022 року збереглися тільки S і M.

– “S” (Super Smart) – пристрої вершини мобільного портфоліо Samsung. Цей клас буде використовуватися тільки на флагманських пристроях, таких як Samsung Galaxy S, відзначений нагородами смартфоні, який вже проданий тиражем 10 мільйонів одиниць по всьому світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– “R” (Royal/Refined) – моделі преміум-класу, що поєднують у собі потужність, продуктивність та ефективність.

– “W” (Wonder) – високоякісні стратегічні моделі, які ідеально підходять для тих, хто шукає баланс між стилем і продуктивністю.

– “M” (Чарівний) – моделі із високими характеристиками за економічною ціною.

– «Y» (Young) – це початкові або стратегічні моделі для ринків, що розвиваються, або молодшої аудиторії, більш чутливої ​​до ціни.

Сьогодні багато хто вже й не пам’ятає про існування деяких з цих лінійок. Змінювалися часи, змінювалася стратегія Samsung, народжувалися нові лінійки, найвідомішою з яких стала А-серія, яка означає Alpha. Саме так і називався первісток цієї серії, що вийшов у 2014 році. Спочатку A-серія являла собою експериментальні моделі, які були спрямовані для конкуренції зі смартфонами Apple. Вони мали хорошу продуктивність, передові функції, але все ж таки найбільша ставка була зроблена на дизайн. Galaxy Aplpha став першим Andrroid смартфоном Samsung із металевою рамкою. Поступово лінійка А розширилася до величезної різноманітності моделей від початкового рівня до міцних рішень середньої цінової категорії.

Однією з найсвіжіших лінійок Samsung Galaxy є серія Z, яка представлена ​​пристроями зі складними екранами – Fold та Flip. Samsung вже використала букву Z для назви смартфонів на системі Tizen. Але це був інший проект, який не має відношення до бренду Galaxy.

Також в арсеналі Samsung Galaxy існувала лінійка, назва якої не ховалась під якоюсь таємничою літерою. Вона мала повноцінну назву – Note, що означає “запис”, “зауваження” чи “нотатка”. Пристрої цієї лінійки спочатку відрізнялися великим екраном, флагманськими характеристиками та наявністю активного стилуса S-Pen. Починаючи з минулого року Samsung вирішила додати підтримку S-Pen до топової моделі S серії Ultra. Таким чином, лінійка Note поступово перейшла в S-серію. Остання топова модель Galaxy S22 Ultra – це за великим рахунком Galaxy Note, який вирішили назвати Galaxy S Ultra.

Друзі, а яку літеру має ваш пристрій Samsung Galaxy? S? A? Чи може бути Z? Залишайте коментарі, поділіться цією статтею з друзями. Ну і звичайно підписуйтесь на канал, щоб завжди бути в курсі цікавих фактів зі світу мобільних технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.