Стало відомо, коли вийде Samsung Galaxy S23 і яким він буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Samsung Galaxy S давно є найважливішою у світі Android. Її виходу багато хто чекає на те, щоб купити, інші — з метою розчаруватися і в черговий раз сказати, що смартфони стали нудними, а деякі просто відкривають для себе цими телефонами сезон прем’єр. Ця лінійка традиційно з’являється на початку року та стає однією з перших серед пристроїв на новому процесорі Qualcomm. Цього року перед нею буде багато інших пристроїв, але вже зараз ми можемо сказати про неї щось цікаве. А найголовніше – ми з великою точністю знаємо, коли буде презентація нових Samsung Galaxy S23. Давайте в черговий раз поговоримо про ці телефони, адже чекати залишилося зовсім недовго.

Що відомо про новий Samsung

Samsung Galaxy S23 вже давно фігурує у новинах. У нас вже були витоки та чутки з докладним описом специфікацій майбутніх смартфонів. Тепер новий звіт показує, що корейська компанія представить серію Galaxy S23 на заході Unpacked, який запланований на перший тиждень лютого.

Коли вийде Samsung Galaxy S23

Корейське видання з посиланням на керівника Samsung Electronics повідомило про приблизну дату запуску новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія S23 буде показана під час нашого заходу Unpacked у Сполучених Штатах, який пройде у лютому — сказало джерело.

Виконавчий директор не повідомив назву міста або точну дату запуску, але видання стверджує, що подія може відбутися у Сан-Франциско . Це буде перший захід Unpacked, який проходитиме в офлайн-форматі після початку пандемії.

Цей новий звіт суперечить чуткам про те, що компанія може подати пристрій на виставці CES 2023 у Лас-Вегасі. У це слабко віриться ще й через те, що Samsung ніколи раніше не використовувала CES для запуску пристроїв серії Galaxy S. Тому ймовірність того, що це станеться, звичайно, не нульова, але дуже низька.

Поки що у нас є лише рендери.

Якими будуть нові флагмани Samsung

Очікується, що лінійка Galaxy S23 буде включати три моделі – Galaxy S23, Galaxy S23 Plus та Galaxy S23 Ultra. Усі смартфони працюватимуть на Snapdragon 8 Gen 2 у всіх регіонах. Якщо це правда, то цього разу чіпсету Exynos не буде в жодному регіоні. Кажуть, що процесор буде розігнаний і його тактова частота виявиться набагато вищою, ніж у будь-якого іншого телефону на його основі.

Повідомляється, що топова модель Galaxy S23 Ultra буде оснащена 200-мегапіксельним основним датчиком, 10 Мп датчиком з 10х зумом та 12 Мп надширококутним об’єктивом. Також можна не сумніватися, що новинка отримає найсучаснішу AMOLED-панель. Деякі джерела навіть стверджують, що її яскравість буде вищою, ніж будь-який інший телефон — 2200 ніт.

Характеристики Samsung Galaxy S23

А ще перед запуском новинок Galaxy S23 та S23 Plus з’явилися у базі даних сертифікації FCC. Galaxy S23 має номер моделі SM-S911B, а S23 Plus – номер SM-S916B. Згідно зі списками, обидва телефони підтримуватимуть швидку зарядку потужністю 25 Вт. Galaxy S23 поставляється з акумулятором з номером моделі EB-BS912ABY та ємністю 3785 мАг.

Все, що відомо із сертифікаційних документів:

Акумулятор EB-BS916ABY у Galaxy S23 Plus має номінальну ємність 4565 мАг і, як очікується, матиме типову ємність 4700 мАг. Список FCC також показує, що обидва телефони використовуватимуть Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Якщо вірити візуалізаціям, що просочилися, ми не побачимо великих змін у дизайні цих пристроїв у порівнянні з їх попередниками, проте кажуть, що бічна панель трохи вигнута, щоб забезпечити краще захоплення і відчуття в руці.

Плоский екран із вузькою рамкою має виріз у верхній частині. S23 Plus отримає 6,6-дюймовий екран, а базова модель матиме 6,1-дюймовий дисплей Full HD+ із підтримкою частоти оновлення 120 Гц.

Всі нові смартфони серії з коробки працюватимуть під керуванням Android 13 з фірмовою оболонкою One UI 5.0. Вже зараз багато моделей, яким належало її отримати, зробили це. До лютого розгортання оновлення завершиться остаточно. Та й безглуздо було думати, що Samsung свій новий флагман випустить на старому процесорі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.