Categories: Смартфони

Samsung назвав TOP-9 функцій Galaxy S9 і S9 +

Share

На офіційній презентації нових флагманських смартфонів Samsung Galaxy S9 і S9 + в Україні представник компанії виділив TOP-9 інноваційних функцій саме цих моделей.

Менеджер департаменту телекомунікацій «Samsung Electronics Україна» Євген Кім зазначив, що TOP-9, тому що це S9. Він назвав головними достоїнствами смартфонів селфімоджі, суперсповільнену зйомку, зйомку в темряві, подвійну аппертуру, Bixby камеру 2.0, Infinity-дисплей, стереозвук, інтелектуальне сканування і підключення до розумного будинку.

За його словами, в Galaxy S9 всього одна задня камера з метою економії місця. І на цьому тлі вигідно виділяється Galaxy S9 +

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується селфімоджі, є маса налаштувань і уявлень свого іміджу. AR Emoji використовує алгоритм машинного навчання, який аналізує 2D-зображення користувача і розпізнає більше 100 різновидів міміки обличчя. Технологія створює 3D-модель, яка копіює рух по типу підморгувань або кивків для справжньої персоналізації. AR Emoji дозволяє ділитися реальними емоціями не лише в форматі відео, але і за допомогою стікерів і стандартних AGIF-файлів. Завдяки цьому користувачі зможуть відправляти свої емоції через більшість платформ обміну повідомленнями від сторонніх розробників.

У режимі Super Slow-mo відео знімається зі швидкістю 960 кадрів в секунду, що дозволяє отримувати дивовижні ефекти. При цьому об’єкт, що рухається може захоплюватися автоматично. Євген кинув в шампанське пару кубиків льоду і зняв бурління, потім продемонстрував відео. Воно зберігається в трьох варіантах: оригінал, уповільнена зйомка і зворотня уповільнена зйомка. Таким чином, можна отримати відео, не тільки як пар повільно виходить з келиха, а й повертається назад.

Зображення в темряві виходять якісними завдяки накладенню кількох знімків.

Як відомо, Galaxy S9 і S9 + – перші смартфони зі змінною апертурою, що дозволяє отримувати якісні знімки як при денному світлі, так і в умовах недостатньої освітленості. Подвійна діафрагма Samsung Dual Aperture (F1.5 – F2.4) діє за аналогією з людською зіницею, яка звужується або розширюється в різних світлових умовах. Камери Galaxy S9 і S9 + автоматично вловлюють більше світла в низькому освітленні і менше – при яскравому світлі. Знімки виходять чіткими в будь-яких умовах.

Звичайно, найбільш вражає безмежний (Infinity) дисплей. Вперше він з’явився в Galaxy S8 і запам’ятався відсутністю відволікаючих бічних рамок. Тепер верхні і нижні межі ще зменшилися, а завдяки адаптивному поліпшенню контрастності користувачі можуть комфортно використовувати свої пристрої навіть при прямому сонячному світлі.

Samsung Galaxy S9 має 5.8-дюймовий Quad HD + (570ppi) вигнутий екран, зроблений за технологією Super AMOLED, з співвідношенням сторін 18.5:9. У той же час у Galaxy S9 + має діагональ 6.2-дюймів з такою же роздільною здатністю, тому має 529ppi.

Флагмани Samsung видають якісний стереозвук завдяки наявності двох динаміків AKG і використанню технології об’ємного звучання Dolby Atmos. У комплекті до смартфонів також йдуть навушники від AKG.

Завдяки камері Bixby, користувачі можуть переводити написи з іноземної мови або конвертувати валюти прямо на екрані свого смартфона завдяки Live Translation, дізнатися про своєму оточенні, купувати продукти, які побачили наживо і навіть контролювати калорії протягом дня.

Смартфони мають новий додаток SmartThings, яке об’єднає існуючі сервіси Інтернету в одному рішенні. Таким чином, S9 може служити центром розумного будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024