Названо терміни прем’єри Samsung Galaxy S23

Чутки про реліз нового флагмана Samsung отримали офіційне підтвердження. Компанія готується до презентації, яка відбудеться на початку наступного року, і вже розкрила перші подробиці майбутньої події.

В інтерв’ю виданню Korea JoongAng Daily представник Samsung повідомив , що смартфони серії Galaxy S23 будуть представлені на заході Unpacked у лютому наступного року. Точнішої інформації він не надав — але, за наявними даними, захід відбудеться першого тижня місяця в Сан-Франциско.

За чутками, презентація буде проводитись у класичному форматі із присутністю глядачів. Минулого року компанія обійшлася онлайн-трансляцією через обмеження, пов’язані з пандемією. Точні дата, час та місце прем’єри новинок наразі невідомі.

Очікується, що смартфони сімейства Galaxy S23 будуть випущені з чіпом Snapdragon 8 Gen 2 у всіх регіонах доступності. Ultra-версії смартфона також приписують 200-мегапіксельний датчик основної камери. Про ціну новинок поки що залишається лише здогадуватися, але пристрої двох останніх поколінь на старті продажів коштували $799, $999 та $1199 за базову, Plus та Ultra-версію відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.