Офіційні зображення підтвердили дизайн флагманів Xiaomi та дату їхнього анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, що Xiaomi готується до презентації флагманських смартфонів наступного покоління, у мережі говорили вже давно. А тепер стало відомо, що офіційний анонс апаратів Xiaomi 13 відбудеться 1 грудня. Про це пише  GSMArena.

На нас чекає як мінімум два пристрої – Xiaomi 13 і 13 Pro. Раніше ходили чутки, що апарати назвуть Xiaomi 14, щоб нівелювати різницю з фірмовою оболонкою (її майбутня версія – MIUI 14). Але, судячи з опублікованих офіційних зображень, від такого рішення відмовилися.

Зображення також підтверджують, що над камерами девайсів у Xiaomi працювали разом із Leica. Один із кадрів також продемонстрував, що в активі буде технологія захисту від води та пилу за стандартом IP68. Нарешті, цей рендер підтвердив і інформацію щодо «плоського» дизайну Xiaomi 13. Пристрій, судячи з форми, нагадує нинішні моделі гаджетів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У GSMArena пишуть, що, окрім нових флагманів, виробник покаже смарт-годинник Watch S2, а також гарнітуру Buds 4. Також можливий анонс першого десктопного комп’ютера, Wi-Fi-роутера та проектора.

Вище — неофіційне зображення, на якому ліворуч нібито показано Xiaomi 13, а праворуч — Xiaomi 13 Pro. І ще: анонс, ймовірно, поки що актуальний тільки для китайського ринку. Міжнародна презентація відбудеться пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.