Топ-3 найкращі смартфони Honor у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я ніколи не був великим фанатом девайсів від Huawei, але їхній суббренд Honor раніше просто розбурхував свідомість своїми новинками. Впевнений, що багато поціновувачів тоді вибирали саме смартфони Honor замість Xiaomi за їхній специфічний і неповторний дух.

У період кризи здавалося, що бренд Huawei може перестати існувати на завжди. Так би й трапилося, якби не втрутився уряд Китаю. Не забуватимемо, насправді, компанія отримувала чи не 50% прибутку з продажу телекомунікаційних технологій, що носиться електроніки, а 3-4-5е місце вже займали смартфони.

Проте особисто мені не хотілося, щоб їхня історія закінчилася. Huawei та Xiaomi були як два Ся (лицаря), які билися на терені технологій. Після новин про те, що Huawei продасть свій суббренд Honor (щоб той вийшов з-під санкцій) на душі стало легше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Honor завжди тішили крутою якістю, преміальними матеріалами корпусу за невелику ціну. Саме тому їх так любили й у Росії. Бренд зміцнів і вже робить придатні девайси (майже як у старі добрі).

Нижче – найцікавіші рішення від бренду! Поїхали!

Зараз би повернуться в 2018 рік і із задоволенням придбати собі новенький Honor 8X у скляному корпусі з соковитим градієнтом… Втім, зараз теж є що взяти!

На тлі не дуже вдалих рішень Xiaomi новинка Honor виглядає цілком непогано, враховуючи всі минулі проблеми компанії.

Honor X9 5G

Вони відродили свій фірмовий стиль. Honor X9 5G виглядає преміально та цікаво. Тильна панель, на жаль, виготовлена ​​з пластику, але якіснішого і міцнішого ніж у Samsung або Xiaomi. Якість складання також на рівень вищий. Великий дисплей на 6.81 дюйма FULL HD+ роздільна здатність та частоту 120 Гц (дискретизація 240 Гц). Рамки менші ніж у конкурентів і підборіддя практично немає.

Гаджет працює на 695 драконі + 6 ГБ ОЗП та Adreno 619. За рахунок добре оптимізованої оболонки вибиває 400 000 балів AnTuTu. Хороша автономність за рахунок батареї на 4800 мАг та 66 Вт зарядки.

Основна камера на 48 Мп, але її витягує автомобіль компенсація експозиції. Відчувається, що бюджету не вистачило. Загалом гаджет залишає хороші враження від використання.

Honor 50

Реально соковитим девайсом, який зайшов користувачам навіть із “піратськими” Google сервісами став Honor 50. Гаджет за нормальну щодо конкурентів ціну пропонує гідний набір.

Пристрій отримав преміальні матеріали корпусу – металева рамка та тильна скляна панель. Модуль камер зроблений у власному стилі, що відрізняє пристрій від інших брендів.

Екран OLED з FULL HD+ роздільною здатністю з частотою 120 Гц з HDR10+ та DCDimming. Крім того, він отримав найменші рамки у своєму класі і є вигнутим. Частині користувачів це не подобається, але в цьому є свій кайф. Тим більше, що працює дуже коректно, не як раніше . Це надає пристрій флагманський вигляд та суть.

Продуктивність на рівні за рахунок Snapdragon 778G 5G + 6 ГБ ОЗП та просунутої графіки Adreno 642L. Також на зарядці економити не стали – 66 Вт і 4300 мАг.

Гаджет пропонує вже накручену камеру зі 108 сенсором від Sony S5KHM2 високим динамічним діапазоном та глибиною різкості, 8 Мп ширик також чудово справляється у складних умовах за рахунок ПЗ. Фронтальний модуль на 32 Мп загалом хороший, але не завжди витягує за експозицією.

Honor 30 Pro Plus

Преміальним флагманським гаджетом на який варто звернути увагу – Honor 30 Pro Plus. У більшому бюджеті компанії вдалося розкрити всю свою силу.

Гаджет і з флагманського сегмента, на даний момент залишається розкішним рішенням на тлі Xiaomi і Samsung. Рамка – метал, тильна панель скло. Якісний OLED екран на 90 Гц і Full HD+ роздільною здатністю має відмінні кути огляду та колірну настройку.

Смартфон працює на фірмовому чіпі компанії – Kirin 990 5G + 8 ГБ ОЗП, що дозволяє набирати 600 000 тисяч балів в AnTuTu. Сетап потужний та його із запасом вистачить для будь-яких іграшок та побутових завдань.

Пристрій радує відмінними камерами . Основний модуль Sony IMX 700 на 50 Мп з оптичною стабілізацією відмінно показує себе у темний час доби . Є телефото об’єктив на 8 Мп зі стабілізацією та 5-х зумом . 32Мп фронталка вміє записувати 4К. DX-Mark високо оцінили якість зйомки пристрою.

Смартфон також має відмінний та відбудований стерео звук. Динаміки явно якісніші ніж у братів з Xiaomi.

Таким чином, можна відзначити, що бренд має гідні моделі, до яких можна придивитися замість інших китайців. Безумовно, модельний ряд зменшився і виріс у ціні, але компанії вдалося зберегти фірмові фішки та колишню самобутність, яка дарує задоволення від користування пристроями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.