Інсайдери про Xiaomi 13: тест у Geekbench та очікувана ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом очікується анонс серії смартфонів Xiaomi 13, і в мережі з’являється все більше інформації про майбутні новинки. Черговий інсайдерський звіт містить не тільки відомості про характеристики пристрою, але і його ймовірну ціну – за чутками, порівняно з попередником новинка помітно подорожчає.

Можливий дизайн Xiaomi 13

За даними мережевих джерел, китайська компанія вже розпочала масове виробництво Xiaomi 13. З посиланням на учасників ланцюга поставок інсайдери повідомляють, що через вплив пандемії, дефіциту компонентів та інших факторів новинка виявиться приблизно на 15% дорожчою за попередника. Очікується, що її роздрібна вартість стартує з позначки близько $630.

Крім того, Xiaomi 13 із процесором Snapdragon 8 Gen 2 нещодавно пройшов тестування в Geekbench. В одно- та багатоядерній дисципліні модифікація з 12 ГБ ОЗУ набрала 1497 та 5089 балів відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявними даними, Xiaomi 13 отримає 6,2-дюймовий плоский AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц, тоді як Pro-версії дістанеться загнута з боків 6,7-дюймова панель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.