Тільки в одній країні можна придбати цей особливий Samsung. Специфікації OnePlus Ace 2 перед прем’єрою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Galaxy A23 5G якийсь час тому дебютував на світовому ринку, але про цю версію даного смартфона дізнаються одиниці. Samsung підготувала спеціальний варіант, який можуть придбати покупці лише в одній країні Японії. Що приготував їм корейський виробник?

Промо-графіка смартфона Galaxy A23 5G

Прем’єра OnePlus Ace 2 ще попереду, але у мережі вже з’явилася очікувана специфікація цього пристрою. Він обіцяє бути настільки потужним, що ви можете поставити питання, чи є він все ще середняком або вже флагманом. Що запропонує смартфон? На всі запитання відповідаю далі.

Компактна версія всім відомого Samsung

На початку варто відзначити, що телефонів Samsung на японському ринку ми не зустрінемо. Південнокорейський виробник країни квітучої сакури продає свої пристрої під брендом Galaxy. Щойно випущений Galaxy A23 5G сильно відрізняється від глобальної версії цього пристрою, яку ми з вами знаємо, наприклад, на нашому домашньому ринку. Що пропонує ця унікальна версія доступного Samsung?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перше і найбільш помітне відмінність – це, перш за все, розмір Galaxy A23 5G. У японській версії виробник оснастив його TFT-дисплеєм з діагоналлю 5,8 дюйма та роздільною здатністю HD+ (720 × 1560 пікселів). Це напевно компактніший розмір у порівнянні з 6,6-дюймовою версією для світового ринку. У поглибленні над екраном знаходиться селфі-камера на 5 Мп, а на задній панелі користувачі знайдуть основну одинарну камеру на 50 Мп з апертурою f/1.8.

Під капотом процесор MediaTek Dimensity 700, який підтримується 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої пам’яті. Насправді важко знайти спільні риси глобальної версії та версії, призначеної для японського ринку.

Зовнішній вигляд смартфона Galaxy A23 5G

Samsung балує своїх потенційних клієнтів, тому що підготувала цей смартфон спеціально для потреб цього конкретного ринку. Крім компактних розмірів пристрою японці також звертають увагу на його водонепроникність, тому Galaxy A23 5G отримав клас водонепроникності IP68. Смартфон живиться від акумулятора ємністю 4000 мАг.

Крім того, Samsung оснастила цю модель модулем NFC, призначеним для безконтактних платежів. Смартфон працює на базі операційної системи Android 12, оснащеної функціями, яких немає у глобальній версії пристрою. Ця унікальна версія Samsung пропонує у т.ч. вбудовану функцію запису дзвінків, віддалене відстеження пристрою і навіть є спеціальна гаряча лінія, завдяки якій користувачі можуть дізнатися більше про використання смартфона.

Зовнішній вигляд та ціна

Galaxy A23 5G виглядає як типовий бюджетний смартфон і, в принципі, нічим не виділяється. Варто зазначити, що він зовсім не схожий на відомий на ринку варіант цього смартфона. У Японії ця модель доступна у трьох кольорах: червоному, чорному та білому. Вся ця справа має розміри 150х71х9 мм та важить 168 грам.

Колірні версії смартфона Galaxy A23 5G

Скільки клієнтів у Японії мають заплатити за нього? Можна сказати, що це навіть бюджетніша версія дешевого Samsung – в ньому немає компонентів високого і навіть середнього рівня, тому і ціна не надто висока (якщо дивитися з японської точки зору). Samsung Galaxy A32 5G був оцінений у 36 900 ієн , що еквівалентно ~ 8 000 гривень.

Цікаво, таку версію теж було б прийнято в нашій країні? Адже багатьом користувачам не вистачає трохи компактніших смартфонів. З іншого боку, компактний iPhone mini не мав вражаючого успіху принаймні у світовому масштабі, тому що він дуже добре продавався тільки в Японії. Тому не дивно, що компанія Samsung представила в цій країні компактний смартфон – охочі купити обов’язково знайдуться.

Потужний Snapdragon під капотом

Минулого тижня в мережі з’явилася інформація про те, що OnePlus Ace 2 буде оснащено високопродуктивним процесором Qualcomm. Йдеться про модель Snapdragon 8+ Gen 1. Нагадаю, що це восьмиядерний блок, виконаний за техпроцесом 4 нм, який складається з наступних ядер:

  • 1 x Cortex-X2 із тактовою частотою 3,2 ГГц,
  • 3 x Cortex-A710 із тактовою частотою 2,75 ГГц,
  • 4 ядра Cortex-A510 із тактовою частотою 2,0 ГГц.

За графіку відповідає вбудований чіп Adreno 730. Це просунутий чіпсет, який присутній у таких топових смартфонах, як Samsung Galaxy Z Fold 4 або Galaxy Z Filp 4.

Що ще ми знаємо про специфікації нового OnePlu

Хоча ми з вами ще не довідалися про дату виходу OnePlus Ace 2 , інсайдер Йогеш Брар розкрив очікувану специфікацію пристрою. Згідно з наданою ним інформацією, смартфон буде оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм , виконаним у Fluid AMOLED, з роздільною здатністю 1,5К і частотою оновлення 120 Гц. Процесор повинен підтримуватись у цій моделі 8 ГБ, 12 ГБ або навіть 16 ГБ оперативної пам’яті. Виробник також повинен оснастити пристрій 128 ГБ або 256 ГБ вбудованої пам’яті, залежно від версії.

Очікувана конфігурація камери у цій моделі теж виглядає непогано. Основна камера – 50-мегапіксельна, на базі сенсора Sony IMX890. Пристрій також запропонує 8-мегапіксельну камеру для надширококутних фотографій та додатковий 2-мегапіксельний сенсор. На передній панелі пристрою буде 16-мегапіксельна селфі-камера.

Зовнішній вигляд смартфона OnePlus Ace Racing Edition (джерело: OnePlus)

Також відомо, що акумулятор матиме ємність 5000 мАг та підтримку швидкої провідної зарядки потужністю 100 Вт. Смартфон працюватиме на базі операційної системи Android 13 із фірмовою оболонкою Color OS.

Конкретна дата виходу та очікувана ціна OnePlus Ace 2 в мережі поки що не з’явилися, але варто відзначити, що це не єдиний смартфон, до прем’єри якого готується китайська компанія. Нещодавно ми з вами також довідалися про очікувану специфікацію флагмана OnePlus 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.