Названо популярні смартфони, які розчарують всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент мобільний ринок переповнений смартфонами на абсолютно будь-який смак і кожен здатен знайти щось підходяще для себе. Але на жаль виробники борючись за клієнтів і найбільший прибуток часом випускають, не побоюсь цього слова, відстійні девайси, які особисто я нікому не порадив би.

А люди, які не знаються на смартфонах, їх скуповують і що дивно примудряються їх розхвалювати. У цій статті хочу поділитися з вами декількома популярними девайсами, які мене частково розчарували. 

Нагадуємо Вам ця стаття несе суто субєктивну думку і ні в чому Вас не переконує

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Redmi 10A

Останнім часом я в принципі дуже холодний до суббренду Redmi, незважаючи на те, що любив їх довгі роки. Але Redmi 10A примудрився стрибнути вище голови і, на жаль, не дуже гарний бік.

Щоб ви розуміли він не просто гірше минулої моделі в лінійці, Redmi 9A він гірший навіть позаминулої моделі Redmi 8A, який вийшов між іншим ще в середині 2019 року.

Екрани у них однакові IPS з роздільною здатністю HD+, ємність акумуляторів однакова 5000 mah, камери різні лише по паперах за фактом теж однакові, у 10А основні 13+2 Мпікс і фронтальна на 5 Мпікс, у 8A основна 12 Мпікс і фронтальна 8 Мпікс. У потужності 8А пристойний лідер його Snapdragon 439 набирає 120 000 балів в антуту, тоді як у 10A Helio G25 набирає трохи більше ніж 100 000 балів. У вісімки так само швидше зарядка 18W замість 10W у десятки. Другий перемагає хіба що в кількості пам’яті 4/128 проти 3/64 у 8A, але це і близько не ставить його на рівні з ним

Samsung Galaxy A13

Цей смартфон далеко не такий поганий, як попередній, але все ж таки порівнюючи його з іншими конкурентами за цю ціну він програє більшості. Тепер за версію 4/64 гб пам’яті просять 8000 грн. При цьому процесор у нього досить слабенький і часто гріється, в ньому встановлений Helio G80 набирає 195 000 балів у тесті потужності Антуту.

Камери, знову ж таки на папері цілих 50+5+2+2 Мпікс основні та 8 Мпікс фронтальна. Багато хто вважає це пристойним показником для фото, але насправді ж смартфон знімає дуже посередньо і погано обробляє кольори на фото, через що вони виходять неприродними.

Однак, у нього є і плюси – це, як мінімум, FullHD+ IPS дисплей і акумулятор на 5000 mah, але на жаль, цього дуже мало для розумної конкуренції.

POCO M4 5G

POCO для мене в даний момент єдина світла цятка у всій компанії Xiaomi, тому що інші лінійки мене не цікавлять від слова зовсім. Однак, POCO m4 явно не кандидат для похвали тому що має простий безліч недоліків.

При ціні 8 000 гривень за 6/128гб пам’яті ми отримуємо: FullHD+ IPS дисплей на 6,6 дюймів, процесор MediaTek Dimensity 700 набирає 295 000 балів в антуту, основні камери на 13+2 Мпікс і фронталку на 5 та швидку зарядку на 18W. Все б нічого, але камери це просто, щось незвичайне. Для тих, хто скаже, мовляв, ось мені камери не потрібні, а в іншому смартфон не так уже й поганий відповім, що зараз за 9 000 гривень можна купити POCO M4 PRO.

Так, я не знаю чому, але він дешевший. При цьому пам’яті стільки ж екран там такий же, процесор MediaTek Dimensity 810 набирає в антуту вже 360 000 балів, основні камери на 50+8 Мпікс і фронталка 16 мпікс. ємність акумулятора така ж, тільки швидка зарядка вже 33W, а не 18, а ще ви отримаєте стереозвук замість моно, як у звичайній версії та захист від бризок. І все це на 1000 гривень дешевше. Я не знаю, як котируються ціни в нашій країні, але інформацію взято з офіційного сайту POCO. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.