Названо найвигідніші смартфони від компанії realme

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тренди такі швидкоплинні, а життя відлітає наче мить. 20 років тому кожен, хто мав можливості, ходить з крутим Sony Ericsson, 15 років тому – з преміальним Nokia 6233 або 6500 слайдер, а може навіть з N95, 10 років тому Iphone і Blackberry 9700.

Часи змінюються і точно не на краще, людство саме знищує свій прогрес і не втомлюється відкочуватися назад і деградувати колись, здавалося б уже все добре.

До 2019 року виробники гаджетів у всьому світі демонстрували нам небачені технології, деякі навіть встигли реалізувати їх у 2019 та 2020 роках, а потім… пропасти. Ми знову повернулися до початкової точки. Нові смартфони гірші за старі, нові машини гірші за старі, нові комп’ютери гірші за старі (маю на увазі все, що коштує розумних грошей).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маркетинг також завів нас у пастку вибору. А чи є вибір чи це ілюзія? Вибір точно є, і сьогодні ми розкладемо по поличках, чому realme стане оптимальним вибором на відміну від Samsung, Xiaomi, Honor і які моделі гідні!!!

Якщо вам потрібен базовий смартфон, то варто відмовитися від покупки практично всієї лінійки C. Ви збережете більше нервів і заощадите на таблетках заплативши за девайс на 2-3 тисячі більше.

Оптимальним базовим рішенням є realme C25S. Пристрій пропонує найстандартніший дизайн (корейці не соромляться пхати такий у смартфони за 20 тисяч) . Екран IPS на 6.5 дюймів з HD+ роздільною здатністю та без вишукувань. Рамки досить осудні. Оболонка Realme UI працює швидко та без питань.

На борту стоїть Helio G85 (більш перевірений вендер чіпів ніж зовсім бюджетні Unisoc) і 4/64 Гб пам’яті . В цілому, продуктивності достатньо, щоб не рвати на собі волосся, коли потрібно щось швидко подивитися в інтернеті і відповісти по роботі.

Пристрій вибивається з конкурентів 48 Мп модулем основної камери . Користувачі відзначають хорошу автономність пристрою за рахунок батареї на 6000 мАг та 18 Вт зарядки.

У наступній ціновій категорії варто відмовитися від покупки: (не дай боже Realme C35) Realm 8i та Narzo 50. Хоч 8i та Narzo 50 це хороші варіанти з високою герцовкою екрану та непоганими чіпами, але є варіант кращий.

За ту саму ціну бренд пропонує нам дуже придатний Realme 9 5G. Гаджет свіжіший, а значить отримуватиме підтримку довше. Пристрій отримав великий 6.6 дюймовий екран, зручний для роботи з контентом, частотою 120 Гц і Full HD+ роздільною здатністю.

Пристрій має вже досить потужний залізо – Snapdragon 695 + 4/64 Гб пам’яті . Так, хотілося б 6, але навіть з таким сетапом через легку та добре оптимізовану оболонку гаджет вибиває 350 000 + балів у AnTuTu. З автономністю проблем немає – 5000 мАг + 18 Вт зарядка.

Фронтальна та основна камери мають 5 елементні лінзи та фотографують на рівні 8i тут відмінностей фактично немає. Загалом апарат є міцним середнячком і збалансованим варіантом вже не на один рік.

Realme 9 Pro Plus – шикарний девайс, який має свій шарм і крім того компактний. Пристрій буде найкращим рішенням серед усіх брендів за власну ціну.

Смартфон хай і трохи дорожчий, але об’єктивно обійде старі Realme 8 та звичайний Realme 9 Pro. Нас відразу зустрічають преміальні матеріали корпусу – тильна панель зі скла . Екран з правильною передачею кольорів на 6.4 дюйма Super Amoled з частотою 90 Гц, а також HDR10+ і Dcdimming.

Смартфон літає в будь-яку іграшку і вирішить будь-які ваші завдання за рахунок потужного Dimensity 920 та 6 Гб ОЗУ в базі. Завдяки оновленій графіці Mali-G68 гаджет видає близько 500 000 AnTuTu. Такого ресурсу без проблем вистачить на 2-3 роки.

Основна камера отримала сенсор, який бренд ставить у своїх флагмани – Sony IMX766 на 50 Мп з оптичною стабілізацією , та 8 Мп шикоровугільний модуль. Бракує тільки телевізора, взагалі була б булочка!

Виробник також підкинув нам стереодинаміки і навіть залишив 3.5 мм джек. Користувачі відзначають відмінну автономність, батарея на 4500 мАг, але свою роль грає швидка зарядка на 60 Вт. Є навіть можливість реверсивної зарядки, конкуренти пропонують такий сетап на 4-5 тисяч дорожче.

Realme дійсно молодці та сильно прогресують. За останні 3 роки безліч їх смартфонів стали еталонними на фоні Xiaomi, Huawei та Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.