Нова форма iPhone 15: з’явився перший рендер смартфона із округленим корпусом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явився перший рендер смартфона лінійки iPhone 15, який показує можливу ключову зміну дизайну пристрою. Рендер був створений після того, як інсайдер повідомив про зміну форми корпусу майбутнього телефону.

Нагадаємо, ShrimpApplePro стверджує, що наступний смартфон компанії Apple отримає корпус оновленої форми та задню кришку в стилі iPhone 5c. За його словами, iPhone 15 запропонує покупцям титановий корпус. Крім того, замість плоских квадратних граней смартфон отримає заокруглену задню панель.

Apple змінила дизайн своїх смартфонів, починаючи з iPhone 12, використовуючи плоскі поверхні та гострі грані протягом ось уже трьох років поспіль. Багато виробників Android-смартфонів наслідували цей приклад, але є люди, які скаржаться на таку форму і стверджують, що довго тримати смартфон не комфортно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, згідно з численними джерелами, iPhone 15 також попрощається з інтерфейсом Lightning і перейде на USB-C, хоча деякі вважають, що Lightning може залишитися на молодших моделях. А навіть якщо всі моделі отримають USB-C, то швидким роз’ємом буде тільки у старших моделей.

Вихід iPhone 15 очікується у вересні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.