Топ-5 телефонів зі змінним акумулятором, які ще можна купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колись знімні акумулятори були у тренді незалежно від того, який пристрій ви купили. Але сучасна тенденція до цілісних, герметичних конструкцій означає, що сьогодні вам буде складно знайти телефон із цією функцією. Жаль, тому що розбірна конструкція означає, що ви можете легко замінити батареї. Так ви не втратите час на зарядку і просто поміняєте акумулятор, якщо цього вимагатимуть обставини. Не всі телефони буде легко купити в Україні. Але ви зможете пошукати їх на міжнародних майданчиках чи на вторинному ринку. А заразом ми доведемо, що не все втрачено, і хтось із виробників думає про те, що так зручніше.

Телефони зі знімною батареєю

Samsung Galaxy XCover 6 Pro – захищений Samsung

Більшість телефонів зі знімними батареями відносяться до бюджетного сегменту, і знайти хороші варіанти у цій категорії стає все важче та важче. Саме тому Samsung Galaxy XCover 6 Pro став таким приємним сюрпризом.

Це не флагман з будь-якої точки зору, але він здатний багато на що. Він оснащений дисплеєм Full HD, процесором середнього класу Snapdragon 778G , пристойними камерами та великою знімною батареєю ємністю 4050 мАг, що робить його дуже привабливим телефоном. Міцний XCover 6 Pro також створений, щоб витримувати багато чого. Він має рейтинг IP68 та сертифікацію MIL-STD 810H за удароміцністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy XCover 6 Pro дорожчий за інші аналогічні пристрої середнього класу, але він націлений на певний сегмент ринку. Так що будь-хто, хто хоче захищений телефон зі зміною батареєю , повинен звернути на нього увагу.

Fairphone 4 – рідкісний телефон

Fairphone 4, ймовірно, найкращий варіант, якщо вам потрібен найновіший телефон зі знімною батареєю. Він був випущений у вересні 2021 року, що робить його відносно новим, хоч і невідомим телефоном. У специфікаціях теж бракує, і це добре, враховуючи його головну особливість, заради якої ми тут усі зібралися.

Пристрій поставляється з Android 11 з коробки, а його характеристики включають Snapdragon 750G з пам’яттю до 8 ГБ. 6,3-дюймовий дисплей пропонує роздільну здатність 1080p, а батарея досить середня – 3905 мАг. Проте її можна поміняти, а не шукати зарядку. А ще ви отримаєте сучасні функції, такі як сканер відбитків пальців, дві камери, сертифікація IP54 та навіть відповідність стандарту MIL-STD-810G.

Nokia C21 — недорогий телефон зі знімним акумулятором

Nokia C21 – далеко не найпотужніший телефон зі знімним акумулятором, але це досить нова бюджетна альтернатива наведеним вище пристроям. Він поставляється з Android 11 (Go Edition) – майже стандартним Android.

Телефон HMD оснащений чіпсетом Unisoc SC9863A, який має чудово справлятися з обміном повідомленнями, переглядом веб-сторінок та іншими легкими завданнями. Не чекайте нічого вражаючого, коли дивіться на решту специфікації. Є 2-4 ГБ оперативної пам’яті, 32-64 ГБ сховища та батарея на 3000 мАг. Знову ж таки, вона невелика, але змінна, що зручно, адже можна взяти з собою пару таких і не переживати за час автономної роботи.

Nokia C100 – бюджетний телефон

Nokia C100 – ще один ультрабюджетний пристрій. Це найкращий варіант, якщо вам потрібен телефон зі знімною батареєю для дитини або дуже невибагливого користувача. Він має базові функції, такі як процесор Mediatek Helio A22, 3 ГБ оперативної пам’яті, 32 ГБ вбудованої пам’яті та акумулятор ємністю 4000 мАг.

5,45-дюймовий екран не дуже гарний, але принаймні ви отримуєте роздільну здатність 720p. Це не найкращий, але дуже непоганий бюджетник. А серед моделей зі змінним акумулятором за ці гроші навряд чи вдасться знайти щось найкраще.

Samsung Galaxy XCover 5 – Samsung для екстремалів

Якщо вам не зовсім потрібен Samsung Galaxy XCover 6 Pro, ви також можете спробувати XCover 5. Він виконаний у тому ж стилі і може витримати багато чого, наприклад, на будівництві чи поході.

Як і слід очікувати, XCover 5 має клас захисту IP68 і може витримувати падіння з висоти до півтора метра. Смартфон працює на чіпсеті Exynos 850 середнього класу з 4 ГБ ОЗП та до 64 ГБ постійної пам’яті.

Звісно, ​​Galaxy XCover 5 створений для екстремальних умов, а не кожного дня. Тому у вас є тільки одна камера з кожного боку – 16-мегапіксельна задня камера та 5-мегапіксельна фронталка.

Чи варто купувати телефон зі знімним акумулятором

Як видно з наведеного вище списку, вам буде складно знайти гідний телефон, якщо знімна батарея є пріоритетом. Найпростіше піти звичним шляхом і носити із собою зовнішній акумулятор, який можна знайти на AliExpress .

По-перше, деякі телефони мають вражаючий час автономної роботи з коробки та ефективні системи енергозбереження. Ними можна досить довго скористатися, не спілкуючись до розетки. По-друге, є велика кількість недорогих акумуляторів.

Купуючи телефон зі знімною батареєю, ви йдете на компроміс та проти системи. Ці пристрої не стоять на вістрі технологій, а за інших рівних характеристик часто дорожчі. Останнім часом вони змогли отримати більш високий рівень захисту від води та стати ціліснішими, а це було їх найголовнішим недоліком. Тому тепер тільки вам вирішувати, чи потрібен знімний акумулятор. Якщо ви думали про нього, то варто придивитися до ринку. А якщо ні, то придбайте моноблочний телефон.

Навіть якщо ви переживаєте через те, що акумулятор зноситься і його треба буде змінювати, зробити це простіше, ніж йти на компроміси зі знімними батареями. Та й робити це доведеться через 4 роки або навіть пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.