iPhone 15 Pro пророкують п’ять ексклюзивних опцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові витоки показують, що компанія збирається підвищити привабливість Pro-моделей серії за рахунок особливих можливостей цих гаджетів. Йдеться як мінімум про п’ять унікальних для айфон опцій, пише Gizmochina.

Новий чіп

Очікується, що iPhone 15 Pro та інша старша модель буде оснащено потужним чіпом A17 Bionic, створеним з використанням 3-нм техпроцесу TSMC. У той же час моделі iPhone 15 та iPhone 15 Plus отримають менш продуктивний A16 Bionic.

Змінений роз’єм 

Замість порту Lightning з’явиться USB-C, який допоможе підвищити швидкість передачі даних, а також швидкість зарядки на нових iPhone. Збільшена пам’ять. Об’єм пам’яті теж повинен зрости: зараз користувачам пропонується 6 ГБ оперативної пам’яті – це максимум для iPhone, а наступного року обсяг збільшать до 8 ГБ. Інша конструкція кнопок. За чутками, фізичні кнопки гучності та живлення замінять на твердотілі, на кшталт кнопки «Додому», яка була на старих iPhone 7. Щоб користувач відчував тактильний зворотний зв’язок, смартфон оснастять додатковими вібромоторчиками Taptic Engine. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покращена камера

Топова Pro-версія отримає телеоб’єктив із перископом, який зможе забезпечити 10-кратний оптичний зум.

Майбутню серію представлять восени 2023 року. Ближче до цього часу з’явиться й інша інформація про майбутні смартфони Apple, включаючи дані про їхню ціну. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.