Samsung Galaxy S23 представить революційну зміну із зовсім іншим процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явився витік, пов’язаний із характеристиками Samsung Galaxy S23. Саме йдеться про процесор, який буде використовуватися в новій моделі. Схоже, цього разу корейський виробник не розчарує користувачів смартфонів із Європи.

Що за процесор у Samsung Galaxy S23

Samsung поки особливо підходить до процесорів у своїх флагманських смартфонах, що і дратує європейців.

Смартфони серії Galaxy S, призначені для американського ринку, отримували процесори Qualcomm Snapdragon, тоді як європейські версії були оснащені системами Exynos, які мають набагато меншу популярність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, Galaxy S22 у США мав Snapdragon 8 Gen 1, а європейським користувачам довелося задовольнятися Exynos 2200. Чи зміниться такий стан речей у Samsung Galaxy S23?

У результаті сумніви розвіються лише після прем’єри флагманського смартфона корейського виробника. Поки що витоки говорять саме про це. І в США і в Європі очікується, що новий смартфон Samsung отримає процесор Snapdragon 8 Gen 2.

Більше того, флагман Samsung отримає спеціальну версію цього чіпа виключно Qualcomm.

І це чудова новина для шанувальників корейського бренду. Адже багато ентузіастів мобільної техніки часто писали з нагоди прем’єри нових Samsung, що не купуватимуть їх саме тому, що в Європі вони не мають процесорів Qualcomm.

У вересні з’явилися перші серйозні витоки про нові флагмани Samsung. Спочатку можна очікувати, що Galaxy S23 матиме, серед іншого: Екран AMOLED діагоналлю 6,1-дюйм із частотою оновлення 120 Гц та розмірами 146,3×70,8×7,6 мм.

Цікаво, що корейський виробник, ймовірно, відмовиться від острівця модуля основної камери і просто розмістить окремі об’єктиви один під одним. Офіційна прем’єра флагмана Samsung має відбутися на початку 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.