Розкрито основні характеристики бюджетного смартфону Xiaomi Redmi 11A

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже найближчим часом компанія Xiaomi представить під дочірнім брендом Redmi доступний смартфон Redmi 11A, який змінить на ринку доступних смартфонів модель Redmi 10A і, зважаючи на все, анонс нової новинки торгової марки Redmi вже не за горами.

Так, кілька днів тому на сайті китайського агентства з сертифікації телекомунікаційного обладнання TENAA були опубліковані перші зображення Redmi 11A, а вчора той самий регулятор розкрив основні технічні характеристики апарату.

Зокрема, Redmi 11A отримав 6,7-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1650 x 720 пікселів і кадровою частотою 60 Гц, невідомий восьмиядерний процесор з частотою обчислювальних ядер до 2,0 ГГц, до 8 Гб оперативної пам’яті, до 256 Гб флеш- , подвійну основну камеру з головним сенсором на 50 Мп, врізану по центру верхньої частини екрану фронталку роздільною здатністю 5 Мп, а також акумулятор ємністю 5000 мАг з 10-ватною зарядкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед додаткових специфікацій Redmi 11A є окремий слот для карт пам’яті формату microSD, сканера відбитків пальців на тильній панелі, а також ІЧ-порту для управління побутовою технікою.

Габаритні розміри Redmi 11A не перевищують 168,76 x 76,41 x 8,77 мм при масі 192 грами, а з коробки, мабуть, смартфон працюватиме під керуванням фірмової оболонки MIUI 13 на базі операційної системи Android 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.