Смартфони

Apple хоче продати вам iPhone 15 Pro і вже знає, чим вас здивувати

Share
Нові інсайди розповідають, чим iPhone 15 Pro перевершуватиме базові моделі. Про це пишуть у MacRumors.

З самого моменту поділу моделей iPhone на базові та Pro-версії компанія Apple прагнула зробити різницю між ними все очевиднішою. Для цього вона додавала нові фішки в iPhone Pro та залишала звичайні версії iPhone без них. Так було з новими модулями камер, збільшеною діагоналлю дисплея, частотою оновлення зображення 120 Гц і таке інше.

За словами аналітика та інсайдера Мінґ-Чі Куо, у 2023 році Apple розділить лінійки ще сильніше, оскільки компанії потрібно наростити продажі високомаржинальних моделей Pro. Відповідно до джерела, відмінності будуть такими:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • SoC Apple A17. Новий фірмовий чіп у 2023 році отримають лише iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max ( або Ultra ). Він буде виготовлений за 3-нм техпроцесом, завдяки чому продуктивність зросте, а енергоспоживання знизиться.
  • Прокачаний USB-ССхоже, інсайдери вже не сумніваються, що всі моделі iPhone 15 у 2023 перейдуть на USB-С. Однак очікується, що підтримку USB 3 чи навіть Thunderbolt отримають лише Pro-моделі.
  • Оперативна пам’ять. За чутками, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max отримають 8 Гб оперативної пам’яті, тоді як у базових моделях її буде 6 Гб.
  • Фізичні кнопкиІнсайдери очікують, що iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max отримають нові сенсорні кнопки Power та регулювання гучності з тактильною віддачею замість фізичних.
  • Камери. У 2023 році Pro-моделі iPhone можуть бути оснащені новим перископічним об’єктивом. Завдяки йому показник оптичного наближення під час зйомки зросте з х3 до х10.

Всі ці зміни плануються для того, щоб продати якнайбільше Pro-моделей iPhone 15 новим покупцям, а також «пересадити» на них любителів базових версій. В результаті показники звітності з продажу iPhone зростуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024