На TENAA з’явилися характеристики і зображення ZTE V890

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон ZTE який ще не вийшов у продаж з кодовим номером V890 з’явився на китайському сайті сертифікації TENAA минулого тижня. Всі специфікації і характеристики V890 просочилися в Мережу.

За наявними даними, ZTE V890 оснащений 6-дюймовим дисплеєм, який підтримує роздільну здатність FHD + (2160 x 1080 пікселів). Що стосується екрану, то він є безрамковим. Отже, співвідношення сторін становить 18:9.

«Серцем» пристрою виступає процесор з тактовою частотою 1,8 ГГц. Він буде доступний у варіантах RAM, таких як 3 ГБ, 4 ГБ і 6 ГБ. Розмір накопичувача в даних версіях складе 32 ГБ, 64 ГБ і 128 ГБ відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про інтерфейс, то ZTE V890 буде здійснювати роботу на базі Android 8.0 Oreo. Камера для Селфі отримала матрицю 8 Мп. Основна камера є здвоєною (20 + 16 Мп). Ємність акумулятора склала 3900 мАг. Виходячи з даного показника, можна зробити висновок про гарну автономність смартфона.

Вага девайса становить 168 грамів. Повідомляється, виробник нагородив новинку сканером відбитків пальців. Камери встановлені вертикально. За інформацією TENAA, гаджет з’явиться на ринку виключно в чорному кольорі. Про цінову політику інформація поки відсутня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.