Камеру Huawei Mate 50 Pro порівняли з iPhone 14 Pro та Samsung Galaxy S22 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися порівняльні тести камер трьох свіжих флагманів Huawei Mate 50 Pro, iPhone 14 Pro і Samsung Galaxy S22 Ultra. Про це написали у Phone Arena.

Huawei Mate 50 Pro є свіжим флагманським смартфоном цього року. Він був представлений на початку вересня і випередив iPhone 14, першим у світі отримавши модуль супутникового зв’язку. Крім того, основна камера цього девайсу здатна фізично змінювати діафрагму, а поруч із нею встановлений перископний телефотоблок.

Порівняння почалося зі звичайних вуличних фотографій за денного світла. Джерело зазначає, що Mate 50 Pro робить знімки, які можна назвати “золотою серединою” між iPhone і Galaxy – він злегка “підфарбовує” фото, при цьому не втрачаючи різкості та деталізації. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі експеримент продовжився з настанням сутінків – знімки створювалися при слабкому освітленні. Автори відзначають відмінний рівень чіткості та малу кількість шумів на Huawei Mate 50 Pro, при цьому користувачу не доводиться нерухомо чекати кілька секунд, як на iPhone 14 Pro та Galaxy S22 Ultra. 

Третій сценарій – це зум-фото, адже у Mate 50 Pro з’явився перископічний об’єктив, а рекордне наближення Galaxy S22 Ultra навіть стало його рекламною фішкою. Найслабшим у цій трійці виглядає iPhone 14 Pro, оскільки він оснащений лише х3 оптичним зумом. На результати дивіться самі. 

Видання робить такі висновки: Huawei Mate 50 Pro справді вражає якістю знімків. Він створює фото, які балансують між кольоропередачею iPhone 14 Pro і різкістю Galaxy S22 Ultra, при цьому нерідко знімає краще за них. Окремо варто згадати про перископ, який забезпечує х100 гібридний зум без втрати якості. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.