Найкращі виробники смартфонів на 2022 рік, які явно варті вашої уваги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний ринок зараз переповнений, як жодним іншим роком раніше. Вибір справді величезний, що аж очі розбігаються. І кожен із виробників намагається залучити клієнта по своєму, хтось вливає всі гроші в рекламу, хтось мовчки робить якісно, ​​що дозволяє залишатися на слуху, а хтось бив собі ім’я та репутацію багато років.

Виробників багато, але особисто для мене вибір не такий широкий, як багатьом може здатися. У цій статті хочу розповісти про кращих виробників в даний момент на мою особисту думку. Усіх приголосних і незгодних чекаю, як завжди у коментарях. Приємного читання)

Realme

realme – ще дуже молода компанія, їй немає ще навіть п’яти років, але вона вже встигла завоювати множинні зізнання та любов фанатів тому що у співвідношенні ціни та якості цей виробник займає лідируючі позиції. А якщо брати бюджетний сегмент, то я присвоїв би йому звання безперечного лідера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безперечно, у конкурентів теж є дуже вдалі девайси, але якщо оцінювати всі лінійки, Realme виривається вперед. Мені довелося по користуватися безліччю смартфонів цього виробника і навіть найбюджетніші від яких часом хочеться плюватися у мене викликали захоплення.

Так, процесор може бути не топовий, камери не такі круті, але ціну свого пристрою більш ніж відпрацьовують і це не може не тішити. сподіваюся компанія продовжить розвиток у тому ж дусі.

Samsung

Не загострюватиму увагу на цьому виробнику його ви напевно знаєте не менше за мене. Samsung видають якість вже не перший десяток років і хто б, що не говорив і як би не намагався критикувати їх вони дійсно заслуговують на місце в цьому списку.

Можливо, купивши пристрій від корейського виробника, ви не отримаєте максимально топових характеристик, але ви можете бути впевнені в тому, що смартфон стабільно пропрацює тривалий час і при цьому у вас буде тривала підтримка. Особливо якщо справа стосується флагманів, може тільки у мене таке почуття, але коли я беру в руки флагман від Samsung я дійсно відчуваю, що в мене в руках преміальний девайс, який буде актуальний жоден рік

OnePlus

Я вже казав це тисячу разів, але скажу тисяча перший. OnePlus в даний момент мій улюблений виробник, тому що на мою думку в ньому зібрано все найкраще, що в принципі є в смартфонах.

Не завищена вартість, шикарне залізо, топові камери, що шикарно знімають, як фото так і відео, тривала підтримка, краща оболонка і повна відсутність лагів. Не збрешу, якщо скажу, що мій OnePlus жодного разу не закладав за весь час, що я ним користувався.

Збоку здається ніби я просто розхвалюю OnePlus, проте це так і є. Я навіть намагався до чогось причепитися, але безуспішно.

IQOO

Ця компанія наймолодша з усіх, що є у списку. Заснована вона була у січні 2019 року. Для тих хто не знає, IQOO є суббрендом Vivo, який у свою чергу є частиною BBK під крилом якої також знаходяться OPPO, Realme та OnePlus.

OPPO і Vivo я теж дуже люблю тільки ось ціни на них пристойно завищені навіть у Китаї, а в нашій країні дуже сильно. IQOO в даний момент пропонує найкращі характеристики по відношенню до вартості, тому при виборі нового смартфона не варто випускати його з виду. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.