Apple зіткнулася з дефіцитом iPhone 14 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
На початку листопада Apple визнала дефіцит моделей iPhone 14 Pro та ‌iPhone 14 Pro‌ Max через проблеми у ланцюжку поставок, а тепер ситуація посилилися — жителі США не зможуть отримати нові смартфони на Різдво.

Зараз американський онлайн-магазин Apple обіцяє доставити будь-яку модель ‌iPhone 14 Pro або iPhone 14 Pro Max не раніше 27 грудня, тобто через 5 тижнів.

Затримки пов’язані із недавнім закриттям основного заводу Foxconn у Китаї, де збираються смартфони Apple. На тлі цього очікується, що Foxconn відвантажить 79 млн. пристроїв у поточному кварталі, хоча раніше аналітики оцінювали поставки в 85 млн. iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, дефіцит iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max у всьому світі в період новорічних свят загостриться ще більше. Якщо ви давно планували придбати собі топовий смартфон Apple – зараз найкращий для цього час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.