Apple готує найдорожчий смартфон у своїй історії. Ось що про нього відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдера LeaksApplePro , собівартість iPhone 15 Ultra буде значно вищою, ніж у всіх попередніх моделей iPhone, включаючи iPhone 14 Pro Max. Відповідно, роздрібна ціна цього апарату також зросте.

LeaksApplePro минулого року одним із перших показав зображення iPhone 13 Pro Max ще до анонсу, тому є велика ймовірність, що і цього разу його інформація виявиться достовірною.

Інсайдер не називає, наскільки збільшиться собівартість складання iPhone 15 Ultra у порівнянні з iPhone 14 Pro Max, але можна припустити, що рахунок піде на десятки доларів, а роздрібна ціна може вирости на кілька сотень доларів. Одна тільки рамка для корпусу коштуватиме в 35 разів дорожче через перехід на більш преміальний матеріал.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо все буде добре, лінійка iPhone 15 буде представлена ​​наступного року. iPhone 15 Ultra прийде на заміну моделі iPhone 14 Pro Max і, згідно з чутками, отримає титановий корпус, який виділятиме його на тлі інших, менш дорогих моделей. Титан – дорогий матеріал, що має видатні характеристики в порівнянні з алюмінієм і сталлю – він міцний, легкий і краще протистоїть подряпинам і ударам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.