iPhone 15 Ultra буде набагато дорожчим у виробництві, ніж iPhone 14 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер LeaksApplePro, який минулого року першим поділився першими точними зображеннями iPhone 13 Pro Max, опублікував відомості про флагманський смартфон iPhone 15 Ultra.

Реклама

За його словами, «виробництво iPhone 15 Ultra обійдеться значно дорожче, ніж виробництво iPhone 14 Pro Max». Відповідно, збільшиться і ціна нового флагманського смартфона Apple.

Очікується, що iPhone 15 Ultra замінить iPhone 14 Pro Max. Інші моделі лінійки збережуть звичні номерні назви: iPhone 15, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Plus. За чутками, iPhone 15 Ultra отримає титановий корпус преміум-класу, що не тільки надасть майбутньому флагману преміального вигляду, але й зробить смартфон легшим, міцнішим і стійкішим до подряпин. Титановий корпус буде в кілька разів дорожчим, ніж існуючий матеріал, який використовується в нинішніх iPhone.

За однією з версій смартфон буде оснащений подвійною фронтальною камерою, вперше в історії iPhone. Очікується, що смартфон отримає роз’єм USB-C і більше оперативної пам’яті, ніж попередник.

Вихід iPhone 15 Ultra очікується наступного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ