Найкращі смартфони, які можна купити у 2022-2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні вам розповімо про кращі недорогі смартфони, які можна купити в 2022-2023 році. Так друзі все-таки зараз на виходило багато різних моделей і складно зрозуміти які з них точно коштують ваших грошей так що обов’язково дивіться до кінця, щоб не витратити своїх даремно зароблені.

realme 8i

Це можна сказати один з найвдаліших бюджетників компанії за останні пару років і нехай він вийшов досить давно Але все ще не втратив своєї актуальності і виглядає дуже вигідно.

Вся справа в тому що це недорогий процесор який видає достатньо продуктивності щоб система працювала без будь-яких там перебоїв ну а ігри запускалися з високим FPS до всього старшої версії ставлять шість гігабайт оперативної пам’яті а ще 128 ГБ постійної, але чи є вам навіть цього і не вистачить, то можете поставити ще й картку пам’яті притому, оскільки слот під картки тут потрійний так що поміститься відразу дві симочки і ще SD карта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось про дисплей можна сказати тільки одну дешево і сердито. А все тому що realme все-таки трошки заощадили і поставили IPS панель, але при цьому до речі використовували матрицю з підтримкою частоти оновлення 120 гц і ви навряд чи зможете отримати ці 120 Герц в іграх. Але система, різні програми будуть працювати дуже плавно.

І до речі з камери тут теж приблизно така ж ситуація як і з дисплеєм, адже realme встановили тільки один модуль на 50 мегапікселів. У смартфона є ще макро і датчик глибини, і зрозуміло що вони не вважаються. І ось ви знаєте ось це ось основний модуль видає чудові знімки як для такої ціни і його навіть можна похвалити як за деталізацію так само і за все це передачу, а до того ж ще й за передачу кольору у смартфона і ще хороший нічний режим.

А доповнює все ось ця справа акумулятор в 5.000 ма/г, правда ось зарядка тут всього на 18 ват що все-таки трошки засмучує, так як весь смартфон потрібно заражати дві з половиною години для повної зарядки.

Наприклад, наступному смартфону все вже вам нічого прощати не доведеться!

Redmi Note 11

Наприклад, замість ips-дисплея redmi поставили вже AMOLED. Так що картинка на цьому смартфоні виглядає більш яскравою і насиченою, при цьому дисплей незвичайний і підтримує частоту оновлення в 90 гц. Так що меню і різні програми будуть працювати плавно. У той же час ось за роботу системи тут уже відповідає snapdragon 680, який за потужністю порівняний з snapdragon 732g.

Ну і до всього redmi ще й підтримує функцію розширення пам’яті, що теж дуже позитивно позначається на продуктивності. До того ж не просто, а з високим FPS, тому пам’яті вам тут вистачить.

Взагалі для всього старша версія так само йде з накопичувачем на 128 ГБ і потрійним лотком для карток, тобто можна поставити відразу дві симочки і карту пам’яті.

Хочу відзначити, що навіть з іграми цей смартфон не розрядиться швидко тому що батарейка у нього коштує на 5.000 ма/год годин, так що при активному використанні повного заряду цього смартфона вистачить десь приблизно годин на 7. тому що redmi Note 11 підтримує зарядку в 33 Ват і ось з нуля до 100 відсотків цей смартфон заряджається за півтори години.

У плані камер то тут уже не так все однозначно тому що компанія Redmi вирішила поставити дві камери, але при цьому заощадити.

Ось цей смартфон отримав хороший основний модуль який видає знімки з гідною деталізацією, а також ще паршивенький ультрашик.

Як на мене, за 230 доларів це чудова ціна.

Tecno POVA 3

Чим приваблює так само дизайн. Адже побачивши в магазині цей смартфон ви точно не зможете пройти повз, особливо це стосується синьої версії, у якої кришка переливається на Світло.

До того ж компанія Tecno додали на спинку ще й світлодіод, який включається при підключенні наприклад смартфона до зарядки або коли приходить повідомлення. Але все ж таки як і в будь-якому іншому смартфоні кришка ось дуже легко дряпається, особливо глянцеві місця.

Але все ж таки в цьому смартфоні дивує не тільки дизайн а й характеристики Ось наприклад по-перше поставили величезний акумулятор 7000 міліампер годин.

І ось грати на цьому смартфоні дуже зручно адже він одержав процесор Helio G88.

Що мене здивувало в цьому смартфоні, це звичайно ж камера, тому що я очікував гіршого, але фоткає смартфон ну прям придатно і ось мені сподобалося як деталізація точно так само і кольоропередача. Ну ось все ж нічний режим ви знаєте тут такий собі, якщо навколо прямо мало світла то вас навіть не врятує ось цей режим супер ночі.

OnePlus NORD CE2 Lite

Ось наприклад oneplus CE2 Lite це вже знаєте таку відповідь компанії на redmi Note 11 Pro тому що смартфони використовують той же цей процесор snapdragon 695 який знаєте зарекомендував себе як відмінний бюджетний так як у ньому наприклад достатньо потужності для повсякденних завдань, але при цьому не сильно жере та акумулятор. Плюс ще в тому, що в CЕ2 Lite ставлять відразу 6 ГБ оперативної пам’яті що як не крути, а також добре впливає на продуктивність.

У той же час ось у плані дисплея є одна відмінність, а саме тип матриці і ось якщо наприклад notе 11 Pro отримав amoled дисплей, то ось oneplus використовувала у своєму бюджетнику LCD так що ніякого вам always on, зате в смартфоні є наприклад налаштування кольору передач, так що зможете зробити собі більш насичені кольори. Ну і до всього екран CЕ2 Lite підтримує ще й частоту оновлення 120.

А щодо автономності, то ось тут трошки все-таки не дотиснули і поставили акумулятор теж на 5.000 міліампер годин тільки з підтримкою швидкої зарядки в 33 Вт.

Зате наприклад ось з камерою все відмінно, адже поставили основний модуль на 64 мегапікселя і можна сказати що знімки виходять дійсно хороші, правда кольори звичайно трошки перенасичений хоча все-таки в якомусь сенсі, Я вважаю що це навіть плюс наприклад такі фотки можна наприклад, відразу постити в Instagram без якоїсь додаткової обробки.

SAMSUNG Galaxy M52 5G

Цей смартфон працює не на процесорі Exynos А на snapdragon 778g так що з продуктивністю в цьому смартфоні все в порядку притому Samsung ще й поставили amoled-дисплей сюди на 120 гц тому смартфон відчувається дуже швидким і чуйним, ну а що вам вистачило там наприклад місце для Ігор не знаю що там ще для фільмів різних там, фоточок своїх і тому подібного Samsung ставить в цей смартфон 128 ГБ внутрішнього накопичувача, а ще підтримку карт пам’яті.

Але все ж таки лоток тут гібридний, так що доведеться вибирати що вам потрібно більше, або більше пам’яті, або два номери.

А до речі камери в цьому плані ви знаєте Samsung як завжди Радує та й Galaxy М52 5g ось знімає ось прямо добре та кольори на фотках все-таки трошки перенасичені як це часто буває у Samsung але в межах розумного і немає якогось прямо серйозного догляду там прямо в червоний або в якийсь інший колір Ну а так як основний модуль тут аж на 64 мегапікселі то і деталізація на фотках звичайно ж хороша. Також є режим запису відео в 4К.

У той же час акумулятор все ж таки тут не такий крутий, навіть як би в попередній версії цієї лінійки і ось якщо наприклад в М51 стояв акумулятор на 7000 міліампер годин то М52 5G отримав батарейку всього в 5000 міліампер годин. Заряду вистачає десь приблизно 7 годин активного дисплея, та й до речі зарядочка ви знаєте тут теж не найкрутіша підтримує максимально до 25 Вт.

POCO X4 GT

І можу сказати що полку X4 GT реального може запропонувати флагманську продуктивність, тому що працює він на dimensity 8100, який за потужністю перевершує навіть snapdragon 888. До того ж цей смартфон ще й ставить оперативку lpddr5 і ще й накопичувач типу ufs 3.1.

Так як в X4 GT коштує дисплей частотою оновлення 144 гц звичайно ж система буде відчуватися швидкою і плавно тому що в плані потужності це прямо ось флагманські смартфони.

Він живиться від акумулятора на 5.000 80 міліампер годинника і при цьому підтримує ще швидку зарядку в 67 вт.

Та й камера у POCO X4 GT ви знаєте далеко не слабка, і видає хороші фотки з великою кількістю деталей і до речі вночі знімки радують придатною деталізацією і низьким рівнем шумів тому що завдяки процесору Давайте не забувати, що їм можна записувати відео в 4К що теж великий плюс .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.