Камера Samsung Galaxy S23 Ultra перевершила Google Pixel 7 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Ice Univerce продемонстрував три зображення гарбуза, зроблені камерами смартфонів Pixel 7 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra та S23 Ultra. Гаджет Google поступився тут найновішому південнокорейському опоненту.

Проведений експеримент блогера не дозволяє повноцінно судити про особливості смартфонів. Тим не менш, деталізація фотографій, які інсайдер зробив на Google Pixel 7 Proнабагато краще, ніж у конкурентів. Останні перевершують американського конкурента щодо балансу і колірної гами. Ice Univerce, за великим рахунком, і запропонував користувачам оцінити знімки за допомогою зуму, і тут два девайси не мають шансів для перемоги в цьому порівнянні.

Сумнівно, що уSamsung Galaxy S23 Ultraкамера 200 Мп буде єдиною інновацією. За попередньою інформацією, модуль не виявиться сильно модернізованим у порівнянні з аналогом з S22 Ultra, хоча деяких нововведень все ж таки варто очікувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційну презентацію смартфона південнокорейської компанії Samsung заплановано на лютий наступного року. У тому ж місяці користувачі отримають можливість придбати Galaxy S23 Ultra. Блогер Ice Univerce увійшов до числа перших оглядачів, хто почав розповідати про девайси з так званими “камерами-водоспадами”, а також про нове оформлення смартфона iPhone 14 і “чубчика” в iPhone X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.