Топ-5 основних фішок iPhone 14 Pro. Вам одразу захочеться його взяти

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 1 хв.

У iPhone 14 Pro і 14 Pro Max досить нових опцій, але чи є сенс оновлюватися до нових пристроїв? Автори iPhones.ru більше місяця тестували флагмани, щоб виділити п’ять головних особливостей гаджетів.

Реклама

Ми всі коротко законспектували.

По-перше, у апаратів з’явилася 48-мегапіксельна камера – це прорив для смартфонів Apple. Навіть якщо ви не професійний фотограф, то різницю помітите відразу – зі збільшеним розміром фотомодуль може захоплювати вчетверо більше світла, ніж iPhone 13 Pro. У режимі ProRAW сенсор задіюється максимально – можна робити якісні фото та потім обробляти їх на комп’ютері.

По-друге, виник новий фоторежим, який одержав підтримку триразового збільшення. 

По-третє, режим зйомки відео в русі. Камера покладається на вбудовану стабілізацію і нейромережу – з їх допомогою зображення позбавляють трясіння і частково обрізають. Є важливий нюанс – режим працює лише за близького до ідеального освітлення. Знімати на вулиці вдень можна, а у сутінках у приміщенні вже не вийде.

По-четверте, тут є острівець Dynamic Island, який змінює форму при тих чи інших завданнях. «У звичайному режимі ця область прихована і лише підсвічується на темному тлі. Але варто включити будь-який додаток, і він почне взаємодіяти з „таблеткою“», — зазначили журналісти.

По-п’яте, чудовий Always-On-Display. Екран телефону завжди горить, але батарея майже не витрачається. Магія! Особливо зручно спостерігати краєм ока за повідомленнями, які надходять на заблокований екран. Ви рідше зніматимете телефон із блокування і, відповідно, акумулятор iPhone протягне довше.

З цінами на нові смартфони Apple цієї осені відбуваються дивовижні речі – такими доступними свіжі iPhone ще не були ніколи. Так, iPhone 14 Pro можна купити за 60 000 грн., iPhone 14 Pro Max – за 67 999 грн. за версії 128 ГІГ.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ