Названо 4 найкращі смартфони середнього класу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Середній клас – поняття розпливчасте. Ціни зростають так швидко, що деякі пристрої навіть знижки виглядають просто жахливо.

Розглянемо якісь цікаві пропозиції є на ринку і що з них варто взяти, поки не вийшли новинки. А вони, як показує практика, будуть гіршими і дорожчими!

OnePlus Ace

Бренд OnePlus, як гарне ви…, з кожним роком все краще і краще! Дійсно, не дивлячись на кризу та всілякі проблеми, якість пристроїв залишилася на рівні легендарних OnePlus 6, OnePlus 7T.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своїй новинці бренд OnePlus Ace пропонує нам флагманський набір характеристик за відносно нормальний бюджет. Якісний OLED дисплей на 6.7 дюймів має частоту 120 Гц та підтримує HDR10+ за рахунок чого може піднімати максимальну яскравість до 850 НІТ – вище ніж у конкурентів. Це означає, що працювати з пристроєм буде комфортно і темним зимовим вечором і яскравим літнім днем.

Як завжди OnePlus показує шикарну продуктивність за рахунок відмінної оптимізації оболонки та потужного заліза – на борту Dimensity 8100 MAX + Mali G610 та 8 ГБ ОЗУ. Сетап дає нам 760000 + балів AnTuTu.

Зарядка найшвидша серед конкурентів за такий бюджет – 150 Вт та батарея на 4500 мАг. Це забезпечує високу автономність пристрою.

Камери також не розчарують. Основний модуль – 50 Мп IMX766 з підтримкою оптичного стаба та ширик на 8 Мп з непоганою апертурою F2.2. Стереозвук виправдовує очікування.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Адекватною альтернативою від Xiaomi (якщо не брати до уваги Poco X4 Gt) буде Mi 11 Lite 5G NE. Якщо ви вже знайомі з MIUI та її проблемами і все одно хочете Сяомі, такий варіант буде непоганий з усіх точок зору.

Гаджет виглядає більш преміально та цікаво, ніж молодші побратими. Тильна панель виготовлена ​​зі скла. Рамка на жаль пластикова. Екран Amoled на 6.55 дюйми з частотою 90 Гц. Навіть з HDR10+ максимальна яскравість нижче, ніж у OnePlus.

За рахунок досить потужного заліза – Snapdragon 778G + Adreno 642L та 6 ГБ ОЗУ в базі, продуктивності буде достатньо і для повсякденних завдань та для ігор. 519 000 “папуг” в AnTuTu.

По камерах девайс менш цікавий. Основний модуль на 64 Мп з меншою апертурою ніж у OnePLus – F./1.8 але без стаба. Ширик такий самий за якістю зйомки, на 8 Мп.

Стерео динаміки та NFC є. Пристрій буде непоганим проміжним рішенням між дорогими флагманами і зовсім бюджетними пристроями.

Tecno Camon 19 Pro

Цікавим та незаїждженим рішенням буде девайс від бренду Tecno. Нехай у них і є косяки в бюджетному сегменті, але бренд явно не хоче відштовхувати аудиторію, що має більше 10 000 гривень, так що девайс явно непоганий.

Tecno Camon 19 Pro цікавий тим, що пропонує за меншу ціну пропонує об’єктивно непоганий дисплей IPS на 6.8 дюймів з частотою 120 Гц.

Продуктивність пристрою буде достатня для будь-яких побутових завдань та серфінгу в інтернеті, а також середніх іграшок із гарним фпс. Усередині встановлений Helio G96 з графікою Mali G67 + 8 Гб досить швидкої оперативної пам’яті LPDDR4X. Пристрій набирає 350 000 балів у AnTUTu.

Камера тут точно не ламає настрій. На наш подив бренд примудрився поставити сюди не тільки 64 Мп основний сенсор від Samsung з оптичним стабом, але ще й об’єктив на 50 Мп з автофокусом і апертурою всього F/2.

Гаджет буде цікавим та недорогим рішенням, яке можна вибрати замість Xiaomi або Samsung.

Samsung Galaxy M52 5G

Для любителів корейського бренду все ж таки є одне цікаве рішення. Незважаючи на те, що багато девайсів компанії через співвідношення ціни і характеристик мало цікаві, лінійка M ще має гідного представника.

Цього року, як і минулого, багато хто пропустив повз новини про нові смартфони серії M. Даремно. Девайс М багато в чому цікавіше, ніж пристрій лінійки А.

Зокрема, M52 5G пропонує якісну Super Amoled матрицю на 6.7 дюймів із частотою 120 Гц. На жаль, без підтримки HDR. Пристрій працює на тому ж сетапі що і Mi 11 Lite – Snapdragon 778G + Adreno 642L і 6 ГБ ОЗУ. За рахунок меншої кількості оперативної пам’яті, пристрій видає лише 437 тисяч “папуг”. Загалом продуктивність закриє всі потреби.

Користувачі відзначають хорошу автономність за рахунок батареї на 5000 мач + 25 Вт зарядки. Втім, бренд явно відійшов від філософії, в якій пропонував моделі серії М з акумулятором 6 та 7 тисяч мАг. Це була гарна пропозиція.

Камери не виразні без оптичного стаба. Основний модуль на 64 Мп, ширик на 12 Мп з апертурою F/2.2, за якістю на рівні OnePlus, перенесення кольорів на рівні, незважаючи на низьку світлову чутливість. Фронтальна камера краще ніж у всіх конкурентів – 32 Мп модуль з реалістичною перенесення кольорів і хорошим динамічним діапазоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.