Xiaomi 13 та Xiaomi 13 Pro показали у всій красі на якісних рендерах до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер @OnLeaks опублікував якісні рендери з майбутніми флагманськими смартфонами Xiaomi – 13 і 13 Pro. Пристрої, судячи з зображень, отримають оновлений блок камер.

Xiaomi 13, якщо вірити інсайдеру, матиме екран на 6,2 дюйма, в центрі верхньої частини якого буде О-подібний виріз для фронтальної камери. Панель – плоска, без заокруглень з усіх боків. Та й загалом: зовні дизайн смартфону приведуть до подібності останніх смартфонів компанії Apple. Вперше про такий дизайн Xiaomi задумалася ще в моделі 12 Lite.

Сканер відбитків, очевидно, вбудують у екран. На правій грані – клавіша живлення та гойдалка регулювання гучності. Задня сторона включає блок основної камери (три модулі), зовнішній вигляд якого знову змінили. Тепер блок квадратний, а не довгастий. Передбачувані габарити смартфона такі: 152,8×71,5×8,3 мм (або 10,3 мм з урахуванням камер, що випирають). OnLeaks також стверджує: чипом виступить Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старший Xiaomi 13 Pro отримає екран вже на 6,65 дюйми – причому з невеликими закругленнями з лівої та правої сторін. Розташування фронтальної камери таке ж – виріз у формі букви О в центрі верхньої частини панелі. Габарити: 163,0 74,6 8,8 мм (або 11,8 мм з урахуванням блоку камери).

Фотомодулів на тильній стороні також опиниться три. Швидше за все, дозвіл основного становитиме 50 Мп. Апаратна основа – Snapdragon 8 Gen 2. OnLeaks передбачає, що постійної пам’яті буде 256/512 ГБ. За мультимедіа відповідають стереодинаміки. А ще відома гадана ціна (для Індії) – від $815.

Точна дата анонсу міститься в секреті. Але найімовірніше, анонс відбудеться наприкінці листопада чи на початку грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.