Смартфони

Який смартфон краще купити у листопаді 2022 року

Share

Багато людей відповідально підходять до покупки смартфона. Воно й зрозуміло — сучасні моделі коштують чимало, і купувати новий апарат щороку є не у кожного. Однак, тут виникає проблема – обиватель не знає, який смартфон вибрати і на які характеристики варто звертати увагу. Пропонуємо довіритися професіоналам та прочитати нашу статтю до кінця. 

№5 — realme 8i 

Ціна: біля 8 000 грн.

За обмеженого бюджету варто звернути увагу на Realme 8i. Це відмінний апарат із шикарним співвідношенням ціни та якості. Гаджет оснащений 6.6-дюймовим екраном, що оновлює зображення з частотою 120 Гц і процесором Helio G96, що гарантує плавну роботу інтерфейсу. Продуктивності буде достатньо для ігор. Камери для такої ціни тут нормальні – на 50, 2 та 2 МП, а за автономність відповідає АКБ на 5000 мАг. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4 — Samsung Galaxy A53 

Ціна: біля 15 000 грн.

Samsung Galaxy A53 – відмінний середньобюджетник, оснащений за останнім словом моди. Він пропонує власнику 6.5-дюймовим Super AMOLED дисплеєм із частотою оновлення зображення 120 Гц. Панель видає картинку на флагманському рівні. Те саме можна сказати і про основну камеру на 64+12+5+5 МП з оптичною стабілізацією на головному модулі. Ну і не можна не відзначити захист IP67 у корпусу, якого немає в жодного іншого апарату за такою ж ціною. 

№3 — OnePlus 10T 

Ціна: біля 35 000 грн.

Флагманський апарат OnePlus, який пропонує передові характеристики. Судіть самі: 6.7-дюймовий екран має частоту оновлення 120 Гц, FHD+ роздільну здатність та підтримку HDR10+ контенту. За продуктивність тут відповідає найпотужніший Snapdragon 8+ Gen 1, а якісний звук забезпечують стереодинаміки. Ще один козир пристрою – 150-ватна швидка зарядка. 

№2 — Google Pixel 7 Pro 

Ціна: біля 42 000 грн.

Google Pixel 7 Pro – найкращий камерофон на ринку за версією бенчмарку DxOMark. Це вкотре підтверджує, що значення цьому плані має кількість мегапікселів, а програмна оптимізація. Із цим у Google повний порядок. За підсумками потрійна камера на 50+48+12 МП робить деталізовані, різкі та контрастні кадри з живими квітами. З інших особливостей моделі – стереодинаміки, потужний процесор Google Tensor G2 та 6.7-дюймовий 2К дисплей з частотою оновлення 120 Гц. 

№1 — iPhone 14 Pro 

Ціна: біля 55 000 грн.

Цього року модель iPhone 14 Pro отримала суперінноваційну. Нарешті зникла монобровка і на зміну їй прийшов виріз Dynamic Island. Ще одним нововведенням став процесор Apple A16 Bionic, що забезпечує розкішну продуктивність. У найближчі кілька років її брак не передбачається. Також відзначимо потрійну камеру на 48+12+12 МП та 120-герцевий екран з діагоналлю 6.1 дюймів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024