iPhone 14 Pro не увійшов навіть в топ-20 рейтингу автономності DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У DxOMark вже оцінили дисплейосновну і фронтальну камеру iPhone 14 Pro. Тепер фахівці лабораторії взялися для перевірки автономності смартфона в різних сценаріях роботи, а також швидкості його зарядки. За підсумками випробувань гаджет неплохо показав себе в преміальному сегменті, але уступив багатьом більш доступним пристроям.

iPhone 14 Pro оснащений акумулятором ємністю 3200 мАг з підтримкою швидкої 20-ватної зарядки (БП в комплекті не входить). Він також отримав 120-герцевий OLED-дисплей діагоналлю 6,1″ і мобільний процесор Apple A16. У тестуванні була прийнята участь модифікації смартфона з накопичувачем на 128 ГБ.

При поєднанні з конкурентами флагман Apple виступив Samsung Galaxy S22 Ultra під час голосових викликів і використання камери. В останньому випробуванні смартфон також програє минулого року iPhone 13 Pro. У числі плюсів новинки експерти відзначили хорошу автономність при прослушуванні музики, перегляді відео, використанні GPS і клієнтів соцсетей. Мінусом стала плоха автономність під час геймінга, дзвінків і мобільної зйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 14 Pro підтримує провідну та бездротову зарядку. Для повної підпитки по кабелю через 20-ватне ЗУ смартфону потрібен 1 година і 55 хвилин, при цьому за півгодини він відновлює 56% енергії. Безпровідна зарядка за 30 хвилин заповнює АКБ на 36%, а на 100% — за 2 години і 18 хвилин.

За підсумками тестування iPhone 14 Pro заняв сьоме місце у своєму ціновому сегменті. У глобальному рейтингу смартфон виявився лише на 44-му місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.