Смартфони

Розпродаж 11.11 – 10 найкращих смартфонів які варто купити у 2022 році

Share
Час читання: 6 хв.

Розпродаж 11.11 – одна з головних щорічних подій, що змушують в черговий раз поставити питання, який смартфон купити . Як правило, в цей час ціни найнижчі, і кожен покупець має можливість вигідно придбати девайс, до якого давно придивлявся. Цього року розпродаж 11.11 на АліЕкспрес буде довгим. Вона триватиме з 1 по 12 листопада, і ви зможете зважити всі «за» та «проти» при виборі тієї чи іншої моделі. Ну а ми зібрали для вас 10 кращих смартфонів , що продаються зараз дешевше, ніж будь-коли.

POCO M5 – смартфон дешевий та надійний

Купити POCO M5

Ціна: 5 500 грн.

Відкриває наш список хороший недорогий телефон POCO M5. При ціні менш ніж 10 тисяч гривень він пропонує, можливо, найпотужніший процесор у класі – Helio G99. Це новий 6-нанометровий чіпсет, що характеризується окрім високої продуктивності в районі 350k балів в AnTuTu гідною енергоефективністю, що разом з акумулятором на 5000 мАг дозволяє розраховувати на півтора дні роботи. Також POCO M5 готовий похвалитися FullHD-екраном із частотою 90 Гц та непоганою камерою на 50 МП. Головне – не забудьте взяти купон продавця, а додаткова знижка застосовується на сторінці оплати.

ZTE Axon 30 – камера під екраном

Купити ZTE Axon 30

Ціна: 10 000 грн.

На жаль, кілька років тому з продажу зникли телефони з висувною камерою. Однак тим, хто любить екран без вирізів , запропонували нову фішку – камеру під екраном. Незважаючи на інноваційність технології, ZTE Axon 30, оснащений непомітною фронталкою, коштує менше ніж 15 тисяч гривень. Так, селфі виходять мильні, зате виріз зовсім не видно. Крім того, виробник поставив сюди субфлагманський процесор Snapdragon 870 , який встановлюється в куди дорожчі пристрої. Є тут і непогана основна камера з роздільною здатністю 64 МП і швидка зарядка на 65 Вт.

Redmi Note 12 Pro – новий телефон Redmi

Купити Redmi Note 12 Pro

Ціна: 9 500 грн.

Минулого тижня компанія Xiaomi представила новий смартфон Redmi Note 12 Pro і він вже з’явився на AliExpress. Його характеризує свіжий чіпсет Dimensity 1080 з продуктивністю рівня 400-450 тисяч балів в AnTuTu, а також знайома з флагманських моделей камера Sony IMX766 з оптичною стабілізацією. Щоправда, телефон поки що доступний лише в китайській версії. Після покупки вам доведеться вручну встановити Google-сервіси через вбудовану програму GetApps.

POCO F4 — телефон із оптичною стабілізацією

Купити POCO F4

Ціна: 12 500 грн.

Свій телефон із оптичною стабілізацією у 2022 році з’явився і у POCO. Це нова модель POCO F4 на процесорі Snapdragon 870, що добре зарекомендував себе. Залізо підходить для ігор і чудово справляється з обробкою зображення, вичавлюючи з 64-мегапіксельної камери чи не весь сік. Так само соковитим, як і камера POCO F4, є AMOLED-екран з піковою яскравістю 1300 ніт. Але значно важливішою деталлю на тлі того ж Redmi Note 12 Pro стає те, що POCO F4 випущений для глобального ринку. Отже, від вас не потрібно ніяких додаткових дій.

Samsung Galaxy A53 — новий телефон Samsung

Купити Samsung Galaxy A53

Ціна: 12 500 грн.

Нещодавно я розповідав, що на AliExpress почали продавати смартфони Samsung. На китайському маркетплейсі ви можете зустріти понад десяток різних моделей корейського виробника, але збалансована з них — Galaxy A53. Це недорогий телефон на потужному процесорі Exynos 1280, що має камеру на 64 МП з OIS. В цілому, оптична стабілізація – річ стандартна навіть для середньобюджетних пристроїв, а ось вологозахист IP67 є фішкою флагманів, і Galaxy A53 може їй похвалитися. Нехай вас не бентежить, що смартфон продається у версії для Тайваню: російська мова доступна з коробки, а зарядки немає навіть у Самсунгу, який офіційно продається в нашій країні.

Pixel 6a — смартфон Google

Купити Pixel 6a

Ціна: 13 000 грн

Зазвичай смартфони Google дуже дорогі, але у кожного правила є винятки. Pixel 6a – недорогий телефон 2022 року, що працює на флагманському процесорі Google Tensor. У сегменті до 15 тисяч гривень навіть китайські конкуренти не можуть запропонувати нічого подібного. І тим більше вони не можуть запропонувати алгоритми обробки зображення, доступні в програмі Google Camera . Єдиний нюанс – смартфон доступний у версіях для Японії та США.

Xiaomi 12 Lite — телефон із гарною фронтальною камерою

Купити Xiaomi 12 Lite

Ціна: 12 500 грн.

У лінійці смартфонів Xiaomi особливою популярністю користуються флагмани з приставкою Lite. Вони дешевші і зручніші за дорожчі моделі, але в той же час дають практично той же досвід. Яскраве свідчення – смартфон Xiaomi 12 Lite . Він важить всього 173 грами і одночасно з цим має основну камеру на 108 МП, потужний і збалансований процесор Snapdragon 778G та AMOLED-екран із частотою 120 Гц. Особливий акцент у цій моделі було зроблено на передню камеру. Мало того, що вона має роздільну здатність 32 МП, так ще оснащується подвійним спалахом. Справжня мрія селфімана за скромною ціною.

Xiaomi 12T Pro — 200 МП камера

Купити Xiaomi 12T Pro

Ціна: 15 000 грн.

Xiaomi 12T Pro – новий флагман Xiaomi , що з’явився у продажу тиждень тому. В Україні за нього просять щонайменше 25 тисяч гривень. Це при тому, що на Алі за ці гроші продається версія на 8/256 ГБ. З технічної точки зору головною фішкою Xiaomi 12T є камера на 200 МП із оптичним зумом. Вона дійсно видає знімки флагманського рівня, за що в тому числі варто подякувати процесору Snapdragon 8+ Gen 1 . Він майже не троттліт і набирає понад мільйон балів у AnTuTu.

OnePlus 10 Pro — найкращий OnePlus

Купити OnePlus 10 Pro

Ціна: 20 500 грн.

Назвати Xiaomi 12T Pro безкомпромісним флагманом заважає скромна надширококутна камера та відсутність телеоб’єктива. Всіх цих недоліків позбавлений OnePlus 10 Pro – найкращий OnePlus на сьогоднішній день. Його 48-мегапіксельна камера з OIS доповнюється надшириком на 50 МП та телевізором з 3-кратним оптичним зумом. Смартфон може запропонувати чіпсет Snapdragon 8 Gen 1, екран з роздільною здатністю WQHD+ та ємний акумулятор на 5000 мАг з підтримкою 80-ватної зарядки. Словом, справжній флагман без жодних «але».

Xiaomi Mi 11 Ultra — камерофон из DxOMark

Купити Xiaomi Mi 11 Ultra

Ціна: 25 000 грн.

Все-таки, якщо ви шукаєте камерофон за адекватні гроші, настійно рекомендую зупинитися на Xiaomi Mi 11 Ultra. Влітку я докладно розповідав, чому ця торішня модель досі залишається в ТОПі, а зараз лише коротко пробіжуся за основними моментами. Як основну камеру смартфон використовує здоровенний сенсор Samsung GN2 на 50 МП, який доповнюють два 48-мегапіксельні модулі (надширик і телевізор з 5-кратним зумом). В авторитетному рейтингу камерофонів DxOMark Mi 11 Ultra ділить 7-му рядок з iPhone 13 Pro Max, випереджаю новинку Xiaomi 12S Ultra. За 25 тисяч гривень – це унікальна пропозиція. Тим більше, у версії пам’яті 12/256 ГБ.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Топ-10 корисних функцій iOS 18, які ви могли не помітити

    iOS 18 пропонує безліч чудових функцій, від налаштування головного екрану до обміну повідомленнями через супутник.…

    25.09.2024

    Huawei анонсувала старт бета-тестування HarmonyOS NEXT без Android

    Китайська операційна система HarmonyOS NEXT (відомий у країні як Hongmeng) від компанії Huawei робить значний…

    25.09.2024

    Непрофесійний Apple Vision, ймовірно, матиме вдвічі меншу роздільну здатність

    Зразки дисплеїв, які Apple запитує для своєї нової гарнітури Vision, свідчать про те, що майбутня…

    25.09.2024

    vivo X200 Pro отримує міні-версію з новою камерою на 50 МП

    Серія vivo X200 буде офіційно представлена 14 жовтня на заході в Пекіні, Китай. Очікується випуск…

    25.09.2024

    iPhone 16 Pro Max програв Huawei Pura 70 Ultra в тесті камер DxOMark

    Apple представила смартфони iPhone 16 та iPhone 16 Pro на початку цього місяця, і хоча…

    25.09.2024

    Директор Apple Тім Кук зробив зізнання в Нью-Йорку

    Під час неквапливої прогулянки по Нью-Йорку ведучий шоу The Tonight Show Джиммі Феллон зустрівся з…

    25.09.2024