Galaxy Note 9 не отримає сканер відбитків пальців під дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Коли Samsung опублікувала патент на сканер відбитків пальців під дисплеєм, здавалося, що Galaxy S9 може його отримати.

Тим часом, компанія Vivo незабаром почне масове виробництво свого концептуального телефону Apex, який отримає сканер відбитків пальців під дисплеєм.

Але цього не сталося, тому чутки перемістилися на Galaxy Note 9. Навіть надійне джерело Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) від KGI передбачило, що Note 2018 року, нарешті, буде мати датчик під дисплеєм. Але з часом він змінив свою позицію і тепер згоден, що Samsung скасує цю функцію, тому що ні ультразвукової зчитувачі (Qualcomm), ні оптичний зчитувач (Samsung LSI, Synaptics і ін.) Не відповідають технічним стандартам компанії по використанню біометричної технології.

У примітці до інвесторів Мінг-Чи Го сказав:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Згідно з нашим розумінням технологій, рішення для відбитків пальців під дисплеєм можуть в даний час мати багато технічних проблем (наприклад, екрани і різні середовища, що впливають на швидкості розпізнавання і споживання енергії)».

Він також ставить під сумнів комерціалізацію технології через передбачуване скасування рішення Samsung. Він додає, що не очікує, що масове освоєння технології почнеться до першої половини 2019 року. Кілька експертів говорять, що недавно введені сенсорні датчики відбитків пальців мають низьку точність і довговічність у порівнянні з традиційними.

Навіть Apple, як повідомляється, працювала над якоюсь моделлю сенсорних датчиків для iPhone X, але компанія вирішила припинити ці спроби і натомість рухатися вперед з ідентифікатором обличчя, побачивши в ньому потенціал.

Тепер замість сенсорних датчиків відбитків пальців на майбутньому флагманському смартфоні від Samsung очікується традиційний датчик відбитків пальців на задній панелі, трохи нижче модуля камери, аналогічно тому, що ми бачили на недавно представлених Galaxy S9 і Galaxy S9 +.

Очікується, що у Note 9 також буде якась функція розпізнавання обличчя, а також штучний інтелект.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.