Смартфон Google Pixel 8 Pro може отримати ультразвуковий сканер відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Google продовжує роботу щодо розробки нового смартфона. Передбачається, що модель Pixel 8 Pro отримає ультразвуковий сканер відбитків пальців.

Згідно з отриманою інформацією, чергова технологічна розробка спеціалістів Google має номер G10. Не виключається, що нею є оновлена ​​модифікація Pixel 7 Pro або Pro 8. Серед її інноваційних особливостей може бути ультразвуковий сканер відбитків пальців. Впровадження цієї функції сприятиме вирішенню провідної проблеми сканерів на смартфонах лінійки Pixel мала швидкість роботи.

В даний час користувачі можуть придбати девайси з вищевказаною опцією. Їх реалізують компанії Vivo та Samsung. У цих смартфонах технологія настільки вдосконалена, що розблокування гаджета здійснюється навіть якщо палець руки мокрий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про інші параметри Google Pixel 8 Pro поки що нічого не відомо. З чуток, мобільний апарат його творці обладнають процесором SoC Tensor 3, розробкою якого займається південнокорейська корпорація Samsung. Можливо, американську новинку також оснастять швидкою зарядкою, але докладнішої інформації з цього приводу немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.