Кнопкові телефони Nokia знову на піку популярності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українські користувачі все активніше купують кнопкові телефони – за даними маркетплейсу Rozetka, зростання продажів фічерфонів (кнопкових мобільних з базовими функціями) зросло навесні 2022 року. Найпопулярніший бренд у покупців – Nokia. Телефонам компанії, як і раніше, довіряють, але це не єдина причина високого попиту. Nokia, ще будучи фінським брендом, випустила величезну кількість мобільних пристроїв на будь-який смак та гаманець. В асортименті продукції є іміджеві бізнес-моделі, інноваційні апарати, музичні телефони, що успішно замінюють MPЗ-плеєри, пристрої в різних форм-факторах, дуже дорогі та бюджетні кнопочники.

Кому потрібен телефон, що вийшов з моди, з фізичною клавіатурою?

На диво, коло користувачів, що набувають кнопковий Нокіа, дуже широке. Телефон за максимально доступною ціною та з тривалим часом роботи від однієї зарядки цікаві водіям, охоронцям та будівельникам як засіб корпоративного зв’язку. Крім того, багато користувачів беруть кнопкові Nokia як запасний пристрій у разі поломки основного смартфона. Часто їх купують для літніх родичів, яким звичніша фізична клавіатура, та дітей.

Кнопковий Nokia обирають і ті, хто хоче захистити себе від постійного моніторингу стрічок новин і соціальних мереж. Отримання великого обсягу інформації краде вільний час і загрожує стресом – уникнути цього допоможе телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia є чим пишатися

Згадаймо найпопулярніші кнопкові телефони Nokia, які стали бестселерами.

Nokia 1100 – максимально простий і водночас симпатичний кнопковий телефон, який розійшовся у світі тиражем понад 250 млн екземплярів. Це легкий, компактний та надійний апарат з монохромним екраном, пило- та вологозахищеною клавіатурою, ємним акумулятором та копійчаною вартістю.

Nokia 3310 – хіт компанії, телефон, що вбивається, проданий рекордним тиражем більш ніж 125 млн екземплярів. Про міцність моделі ходять легенди, а завдяки мінімалізму Nokia 3310 — у ньому майже нема чому ламатися. Крім підвищеної міцності, телефон мав ємну батарею, яка гарантувала роботу на одній зарядці протягом декількох днів.

Nokia N-Gage – одна з найінноваційних та незвичайних моделей компанії, що дивує своїм неймовірним дизайном. По суті, це кишенькова ігрова консоль з можливістю здійснювати дзвінки та надсилати повідомлення. І тоді, і зараз Nokia привертає увагу, а на момент виходу телефон вважався вершиною технічного прогресу на ринку мобільних телефонів. Пізніше вийшла дешевша версія QD, позбавлена ​​музичного плеєра та FM-радіо, але все в тому ж незвичайному форм-факторі ігрової консолі та телефону.

Nokia 6700 – легендарний кнопковий телефон Nokia, одна з найстильніших, красивих і продуманих моделей бренду. Без перебільшення, це стандарт класичного кнопкового мобільника. У нього сталевий корпус, чудовий дизайн, якісний яскравий екран, гарна камера з автофокусом, ємний акумулятор, підтримка картки пам’яті та відмінна ергономіка.

Nokia E72 – Стильний флагман з QWERTY-клавіатурою, ідеальна заміна дорогим моделям BlackBerry. Апарат отримав металевий корпус, велику ергономічну клавіатуру із зручним сенсорним джойстиком, гарну камеру, відмінні динаміки, яскравий екран та потужну батарею. Nokia E72 тримає заряд у звичайному режимі використання 3-4 дні – про таку автономність сучасні смартфони можуть лише мріяти

Висновок

Кнопкові телефони Nokia, сучасні моделі або раритетні пристрої, широко затребувані на ринку мобільних апаратів. Вони відрізняються значним асортиментом, підвищеною надійністю, гарною автономністю, непоганою функціональністю та доступними цінами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.