Глава HTC передрікає великі зміни в дизайні смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головний виконавчий директор компанії HTC Шер Вонг зробила кілька цікавих коментарів щодо того, чого варто чекати від смартфонів в майбутньому. За її словами, з запуском мереж п’ятого покоління нас чекає кардинальна зміна традиційного дизайну смартфонів.

HTC U11 PlusHTC U11 Plus

З моменту виходу першого iPhone смартфони принципово не змінилися. Як і 11 років тому, більшість з них являє собою паралелепіпед з екраном спереду. За всі ці роки ми спостерігали за збільшенням діагоналі дисплея і зменшенням рамок, але якихось кардинальних змін не відбулося. За словами Шер Вонг, з появою 5G все буде по-іншому: смартфони відійдуть від своєї звичної форми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HTC

«Смартфони можуть відрізнятися від блискучого прямокутника, якими ми їх знаємо і любимо сьогодні. Я думаю, що вони візьмуть інші форми, так як 5G знижує потребу в пристрої на базі обчислювальної потужності », – заявила Шер Вонг.

Що конкретно мала на увазі глава HTC – не уточнюється. Можливо, вона натякала на появу складних смартфонів або те, що їм на зміну прийдуть пристрої які носяться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.