Як знімати студійні портрети на iPhone 7 Plus

З невідомої причини Apple не додала функцію «Портретне освітлення» в iPhone 7 Plus. Але є спосіб створювати студійні портрети з чорним фоном на торішньому флагмані.

Для цього знадобиться безкоштовний додаток Focos. Нещодавно воно оновилося і обзавелося функціями Black Portrait і Background Picture. За допомогою першої можна будь-яку фотографію з ефектом глибини перетворити в студійний портрет на зразок тих, що знімають на iPhone X і iPhone 8 Plus. Причому Focos справляється не гірше, ніж вбудована камера Apple.

Background Picture дозволяє замінити задній план фотографії на будь-яке зображення з медіатеки користувача.

Focos можна скачати в App Store безкоштовно. Додаток підтримує iPhone 5s і більш нові смартфони, що працюють на iOS 11. Але функції Black Portrait і Background Picture доступні тільки на пристроях з двома камерами: iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus і iPhone X.

Apple представила «Портретна освітлення» на презентації iPhone X і активно просуває її, випускаючи рекламні ролики із серії «Знято на iPhone». В Apple вважають, що ця функція цілком може замінити просунуте студійне обладнання та значно скоротить витрати на створення красивих портретів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.