Motorola представила глобальну версію розкладачки Razr 2022

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Motorola представила смартфон-розкладачку Moto Razr 2022 з топовим чіпсетом та оновленим дизайном на міжнародному ринку.

Пристрій отримав складний 6,7-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+, частотою оновлення 144 Гц та вирізом під селфі-камеру на 32 Мп. На зовнішній панелі розташований додатковий 2,7-дюймовий OLED-екран та дві камери – основна на 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення та надширик на 13 Мп.

На відміну від попередника, що вийшов у 2020 році, новинка пропонує покращений шарнірний механізм та екран без «підборіддя».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, розкладачка Moto вперше поставляється з флагманським чіпом Snapdragon 8+ Gen 1, але лише в одній конфігурації пам’яті – 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам’яті.

Серед інших особливостей новинки – Android 12 з фірмовою оболонкою MyUX, стереодинаміки з Dolby Atmos, підтримка eSIM, Wi-Fi 6e, Bluetooth 5.2, NFC-модуль, порт USB-C, захист від вологи за стандартом IP52, а також акумулятор ємністю 3500 мА з підтримкою швидкого заряджання потужністю 30 Вт.

Девайс дебютував у Китаї ще у липні, але до європейських покупців він дістався лише зараз за ціною 1199 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.