ТОП-3 найкращих смартфона Honor у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони китайського бренду Honor мають нехилий попит у споживача, а тому виробник не перестає радувати своїх покупців новими моделями. Протягом 2022 року брендом було випущено чимало новеньких смартфонів і про трійку найцікавіших йтиметься в тексті нижче.

Huawei Honor 70

Апарат середнього класу, продаж якого стартував у травні 2022 року. Пристрій має такі риси:

  1. Екран на 10 біт з високою частотою оновлення.
  2. Потужний процесор, що дозволяє виконувати вимогливі завдання.
  3. Якісні тильні та фронтальні камери.
  4. Підтримка швидкої та реверсивної технологій заряду акумулятора.
  5. Стильний зовнішній вигляд.

Гаджет отримав 6.67-дюймовий екран із заокругленими кутами, що був виконаний за технологією OLED. Його роздільна здатність склала 2400х1080 пікселів. Піксельна щільність екрана дорівнює 395 точкам на один дюйм, а його частота оновлення досягає 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На лицьовій панелі корпусу під екран відведено близько 90% усієї площі. Лицьова та тильна сторони корпусу були виготовлені зі скла, а рамки є металевими, що додає конструкції апарату додаткової міцності.

Як чіпсет виробник був використаний процесор Qualcomm Snapdragon 778G Plus, що працює на частоті до 2.5 ГГц. Варіантів із запасами ОЗП є два – на 8 та на 12 гігабайт. Місткість внутрішнього сховища може становити 128, 256 і навіть 512 гігабайт.

Honor X7

Ще один смартфон-середнячок, випущений навесні цього року і має відмінний баланс ціна/якість. Апарат виділився рядом таких переваг:

  1. Дисплеєм, що оновлюється з частотою 90 Гц.
  2. Адаптером живлення на 22.5 Вт у комплекті.
  3. Гідним процесором від Qualcomm.
  4. Непоганими запасами пам’яті та автономності.

Об’єм сховища з постійною пам’яттю становив 128 гігабайт, а ємність ОЗУ – 4 або 6 гігабайт. Процесором апарату став 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 680, виконаний за 6-нанометровим технологічним процесом. Він може працювати із частотою до 2.4 ГГц.

Huawei Mate Xs 2

Модель із преміального сегменту, основна особливість якої – гнучкий екран. Діагональ такого дисплея складає 7.8 дюйми. Технологія виготовлення – OLED. Роздільна здатність у екрану висока – 2480 на 2200 пікселів.

Тильна панель корпусу та бічні рамки виготовлені з металу, а лицьова панель покрита загартованим захисним склом. Процесором пристрою став чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, що може розвивати частоту до 2840 МГц.

Об’єм оперативної пам’яті може досягати 8 або 12 гігабайт, а накопичувача – 256 або 512 гігабайт. Незважаючи на те, що телефон відноситься до преміум-класу, тут є підтримка карт пам’яті пікової ємністю до 256 Гб. Акумулятор моделі має запас енергії в 4600 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.