Samsung випустила стабільну One UI 5 на Android 13 для деяких телефонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung нарешті випустила таке довгоочікуване оновлення. Тепер деякі користувачі смартфонів отримали можливість завантажити свіжу версію One UI 5 на базі Android 13. На жаль, поки що не всі смартфони отримали оновлення, і деяким користувачам доведеться почекати, але дехто вже може спробувати всі переваги нової операційної системи. Давайте розберемося докладніше, хто вже має доступ до One UI 5, а кому ще доведеться почекати. Список не дуже великий, але, можливо, ви вже серед обраних.

Вийшла One UI 5

Samsung оголосила про випуск One UI 5 на Android 13. Це робить її телефони більш сучасними, а великий набір функцій, які можна налаштовувати так, як треба користувачеві, роблять смартфони справді передовими.

Де можна скачати оновлення Samsung

Згідно з SamMobile , Samsung випускає стабільну збірку One UI 5 для власників Galaxy S22, S22+ та S22 Ultra. Багато європейських країн, таких як: Австрія, Хорватія, Франція, Німеччина, Ірландія, Італія, Польща, Португалія, Сербія, Словенія, Швейцарія, Чехія та Великобританія бачать версію прошивки S90xBXXU2BVJA для One UI 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення також поширюється в інших країнах, але номер версії буде іншим. Це залежить від моделі, ринку продажів, а якщо телефон був із прив’язкою до оператора, то може відрізнятися і залежно від того, який це оператор.

У тих країнах, де оновлення ще не вийшло, воно з’явиться трохи згодом цього тижня. Якщо воно не з’являється автоматично і у вас немає повідомлення про те, що оновлення доступне для завантаження, перевірте його вручну . У випадку з Samsung це звичайна практика та оновлення часто працюють саме так.

Скільки важить оновлення Samsung

SamMobile також повідомляє, що хоча бета-тестери One UI 5 повинні отримати лише невеликий патч, щоб підвищити їх до стабільної версіїAndroid 13 , інші, що використовують Android 12, побачать набагато значніше оновлення. Треба мати на увазі, що воно матиме досить великий обсяг. Швидше за все, вам доведеться завантажити пакет розміром близько одного гігабайта перед його встановленням.

Детальних розборів One UI 5 у Мережі було чимало. З них можна помітити, що Samsung прагне розширити параметри, що настроюються для користувачів, щоб їх телефони були ще більш інтуїтивними, зрозумілими і підлаштованими під кожного користувача.

Трейлер нової операційної системи:

Що нового в One UI 5

Серед функцій, які відзначають користувачі, які встановили бета-версію операційної системи, також відзначається можливість вибирати між новими стилями годинників для екранів блокування та спливаючих вікон із повідомленнями, а також використовувати відео на свій вибір для його прикраси. Ми теж писали про найочікуваніші функції новинки.

Ми також дізналися про нові заходи безпеки для Galaxy пристроїв. Нова версія програмного забезпечення попереджатиме користувачів, якщо вони збираються поділитися зображенням, яке може містити особисту інформацію, таку як їх кредитна карта, посвідчення особи або паспорт. Напевно, це одна з найкорисніших функцій . Адже в багатьох таке бувало, і ті, кому це було не належить, випадково отримували непризначені їм фотографії.

Є ще функція Bixby Text Calling, яка дозволяє перекладати в текст слова того, хто вам зателефонував, а потім відтворювати відповідь, яку ви напишете. Це дозволить спілкуватися текстом з тим, хто вам зателефонував. Функція досить вузька, але технічно досить цікава. Щоправда, коли вона з’явиться у Росії, поки що незрозуміло. Нині вона працює лише у Південній Кореї. Англійською мовою вона з’явиться до 2023 року та прилетить на телефон із оновленнями. Що буде з іншими мовами, поки що сказати складно, але спробувати Bixby Text Calling було б цікаво.

Коли вийде Une UI 5 для інших телефонів

Для інших моделей телефонів Samsung нова операційна система з’явиться через кілька місяців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.